Ostanimo u kontaktu
Dalmata - Jura Shop Vas časti niskim cijenama! LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

MISS DNŽ ZA MISS HRVATSKE

Casitng u Metkoviću 2. svibnja

Objavljeno prije

Izbor za Miss, Kučinić - Anković

Pozivate se na Casting za ovogodišnji izbor Miss Dubrovačko-neretvanske županije za Miss Hrvatske koji će se održati u Metkoviću 2. svibnja u GKS-u s početkom u 12 sati.

Lijepi ste i mladi, nemate više od 25 godina, ovo je prava prilika za vas, jer neretvanke su i prošle godine osvojile izvrsne plasmane. Pločanka Zrinka Kučinić ponijela je titulu Miss DNŽ i onu za najfotogeničnu djevojku, a naša sugrađanka Andrea Anković okitila se lentom druge pratilje.

Sveznalica 7400xXpx

Ovogodišnji izbor za MISS DNŽ ZA MISS HRVATSKE održat će se 31. svibnja na dubrovačkom Stradunu s početkom u 21 sat. Događanje će biti otvorenog tipa i popraćeno Giulianovim koncertom.

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

Sveznalica 7400xXpx
Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Krafne 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije