Ostanimo u kontaktu
LPG Narona MAXMART Opuzen
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl1
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl2
ICE PRO 1200
GAZ Benz 1200x400px
PIVAC 1200×300
PIVAC 2 1200×300

10 USPJEŠNIH GODINA

Carpe diem ovaj vikend slavi i časti povodom 10. rođendana!

Objavljeno prije

Jedan od najposjećenijih metkovskih kafića Carpe diem ovog vikenda slavi deseti rođendan, stoga su u svom stilu odlučili napraviti partyje za sve!

U petak, 23. siječnja, rođendansku atmosferu će zagrijati glazbeni sastav Versi uz bogati catering te promotivne cijene pića.

U subotu, 24. siječnja, u podne počinje nagradna igra u kojoj možete osvojiti mobitel, parfem ili bocu pića po izboru. Večernji program će začiniti DJ Andro i DJ Pile, a sva će pića biti po cijeni od 10 kuna!

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740

Na ovaj način Carpe želi zahvaliti svojim posjetiteljima što ga već 10 godina biraju kao mjesto vrhunske zabave u našem gradu!

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740
Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Bakin Kruh
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije