Ostanimo u kontaktu
LPG Narona MAXMART Opuzen
GAZ Benz 1200x400px
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl2
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl1

MTKviz LIGA SVAKIM KOLOM SVE POPULARNIJA

Čak pet ekipa na pobjedničkom postolju u četvrtom kolu MTKviz lige

Objavljeno prije

MTKviz liga, 4. kolo

Metković već odavno vapi za kvalitetnim sadržajem za mlade, međutim, kada se izrodi vrhunska ideja, manifestirana kroz sraz znanja i još bolja organizacija, to može samo rezultirati prepunom Galerijom GKS-a, u kojoj i ovog puta uz mlade nije manjkalo ni onih malo starijih. Tako je bilo i u četvrtom kolu MTKviz lige, hostese na nogama tražila se stolica više.

Četvrto kolo ostat će zapamćeno i po vrlo uzbudljivoj završnici, čak pet ekipa našlo se na pobjedničkom postolju. Prvo mjesto, s osvojenih 650 bodova, podijelile su ekipe No Pasaran i MPC. Ekipa Bež ćuko s 40 bodova zaostatka našla se na drugom mjestu, dok su treće mjesto podijelile ekipe Neman pojma i Stamos, sa mukotrpno zarađenih 590 bodova.

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740

Još jedna uzbudljiva večer MTKviz lige je za nama. Pobjedničkim ekipama čestitamo, a vama dragi čitatelji donosimo ukupni poredak, te djelić atmosfere u fotogaleriji.

MTKviz - Ukupni poredak 4. kola

Sveznalica 7400xXpx

UHIĆENI NA GRANICI

Na ljetovanju otuđili jet-ski i odvezli ga u Češku

Iako su na ljetovanju koristili vlastiti jet-ski, vratili su se u mjesto ljetovanja i od tamo otuđili još jedan jet-ski te ga odvezli u Češku gdje ga policija pokušava naći putem međunarodne policijske suradnje

Objavljeno prije

Foto: Ilustracija

Provedenim kriminalističkim istraživanjem policijskih službenika Policijske postaje Metković dvojica Poljskih državljana u dobi od 43 i 23 godine osumnjičeni su za kazneno djelo krađe i rano jutros predani pritvorskom nadzorniku Policijske postaje Metković.

Naime, u nedjelju, 16. srpnja 44-godišnjak je policiji prijavio krađu jet-skia koja se dogodila prethodne noći. Plovilo je bilo privezano za pontonsku platformu u moru u mjestu Blace u općini Slivno.

Provedenim kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno kako su plovilo otuđili spomenuti poljski državljani koji su tu prethodno bili na ljetovanju.

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740

Naime, tijekom ljetovanja su i sami koristili osobni jet-ski, te su se nakon odjave i povratka u Poljsku, zaustavili u BiH gdje su svoj jet-ski ostavili i praznim se trilerom vratili u Blace odakle su otuđili jet-ski kojeg su potom ostavili u Češkoj.

Uhićeni su na PGP Stara Gradiška temeljem raspisane potrage PP Metković kada su se vraćali po svoj jet-ski u BiH s namjerom da ga vrate u Poljsku.

Sveznalica 7400xXpx

Otuđeni jet-ski za sada nije pronađen i s tim ciljem je zatražena međunarodna policijska suradnja.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Kolači
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije