Ostanimo u kontaktu
LPG Narona MAXMART Opuzen
GAZ Benz 1200x400px
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl2
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl1

BOŽIĆ U NERETVI

Branko Medak zabavljao ‘na kućicama’, koncert ‘začinila’ proslava pobjede UL Jerkovac Salon Dalmata na BMT-u

Objavljeno prije

Božiću Neretvi, Branko Medak 28

U sklopu manifestacije Božić u Neretvi, sinoć je pred kućicama na Trgu dr. Franje Tuđmana koncert održao Branko Medak.

Uz njega je, kao pratnja, pjevala i Nevena (Ereš) Gnječ. Možemo reći samo da je bilo veselo  – Branko i Nevena su posjetitelje kućica koji su se zbog hladnoće okupili oko grijalica zabavljali i glazbom i odličnom komunikacijom s publikom, a koncert je začinila i Udruga lađara Jerkovac koja je, sa svojim navijačima, u isto vrijeme slavila i osvojeno prvo mjesto u kategoriji seniora na 25. Božićnom malonogometnom turniru.

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740

Kako je to sve izgledalo, pogledajte u fotogaleriji.

Marija Jeramaz

Sveznalica 7400xXpx

UHIĆENI NA GRANICI

Na ljetovanju otuđili jet-ski i odvezli ga u Češku

Iako su na ljetovanju koristili vlastiti jet-ski, vratili su se u mjesto ljetovanja i od tamo otuđili još jedan jet-ski te ga odvezli u Češku gdje ga policija pokušava naći putem međunarodne policijske suradnje

Objavljeno prije

Foto: Ilustracija

Provedenim kriminalističkim istraživanjem policijskih službenika Policijske postaje Metković dvojica Poljskih državljana u dobi od 43 i 23 godine osumnjičeni su za kazneno djelo krađe i rano jutros predani pritvorskom nadzorniku Policijske postaje Metković.

Naime, u nedjelju, 16. srpnja 44-godišnjak je policiji prijavio krađu jet-skia koja se dogodila prethodne noći. Plovilo je bilo privezano za pontonsku platformu u moru u mjestu Blace u općini Slivno.

Provedenim kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno kako su plovilo otuđili spomenuti poljski državljani koji su tu prethodno bili na ljetovanju.

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740

Naime, tijekom ljetovanja su i sami koristili osobni jet-ski, te su se nakon odjave i povratka u Poljsku, zaustavili u BiH gdje su svoj jet-ski ostavili i praznim se trilerom vratili u Blace odakle su otuđili jet-ski kojeg su potom ostavili u Češkoj.

Uhićeni su na PGP Stara Gradiška temeljem raspisane potrage PP Metković kada su se vraćali po svoj jet-ski u BiH s namjerom da ga vrate u Poljsku.

Sveznalica 7400xXpx

Otuđeni jet-ski za sada nije pronađen i s tim ciljem je zatražena međunarodna policijska suradnja.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Kolači
SNJEŽANA ĆUŽE Biseri 300px

Najčitanije