Ostanimo u kontaktu
Dalmata - Jura Shop Vas časti niskim cijenama! LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

'TEBI PRIPADAM'

Branko Medak objavio spot za pjesmu s kojom dolazi na Melodije hrvatskog juga

Objavljeno prije

Branko Medak ove će godine nastupiti na predstojećem festivalu Melodije hrvatskog juga u Opuzenu s pjesmom ‘Tebi pripadam’. Pjesma je nastala u suradnji s autorom Ivom Nuićem.

‘Svojim stilom, potpuno je drugačija od svih mojih pjesama, ali moram priznati da mi se jako sviđa. Pjesma je životna i realna. Trebamo se češće zaustaviti i ‘pogledati srcem’, kratko je objasnio.

Spot za ovu pjesmu snimljen je u Kaštelima, a stare kale i portuni koji su do danas netaknuti, pokazuju ugođaj Dalmacije i Mediterana.

Branko Medak je zapaženi tenor iz Metkovića kojeg je publika zapamtila na Splitskom festivalu 2017. godine na kojem je nastupio s pjesmom ‘Dalmacija uvijek fali’. Upravo po toj pjesmi nazvan je i njegov debitantski album objavljen 2018. godine na kojem se nalaze i ostale uspješnice ‘Repatice’, ‘Karma južnjačka’ te duet s Davorom Radolfijem ‘Kad zapiva Dalmacija’.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

EU PROGRAM OBZOR 2020.

Predstavnici Grada Metkovića na sastanku konzorcija projekta dRural

Objavljeno prije

Predstavnici Grada Metkovića sudjelovali su na sastanku konzorcija projekta dRural koji je održan u Zagrebu.

Na sastanku su sudjelovali i ostali hrvatski partneri, uz partnere iz Švedske, odnosno istraživačkog instituta RISE. Tema sastanka je bila analiza dosadašnjih projektnih aktivnosti s naglaskom na razvoj poslovnog modela održivosti same projektne platforme.

Projekt provodi Grad Metković, Dubrovačko-neretvanska županija u suradnji s Regionalnom razvojnom agencijom Dubrovačko-neretvanske županije DUNEA-om, Dom zdravlja Metković, Tera Tehnopolis d.o.o. iz Osijeka te partneri iz Španjolske, Belgije, Italije, Švedske, Nizozemske, Irske i Srbije.

Projekt dRural je financiran u sto postotnom iznosu iz EU programa OBZOR 2020., ukupne vrijednosti 15.296.927,50 eura.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px
Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Krafne 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije