Ostanimo u kontaktu

PRVIJENAC NERETVANSKOG SLAVUJA

Branko Medak izdao svoj prvi album ‘Dalmacija uvik fali’

Objavljeno prije

Branko Medak - foto - Croatia Records (2)

Foto: Croatia Records

Dalmacija uvik fali naziv je albuma prvijenca našeg neretvanskog slavuja Branka Medaka u izdanju Croatia Recordsa.

Na albumu se nalaze pjesme Repatice, Moja Dalma, Dalmacija uvik fali, Imat tebe cilu, kao i mnoge druge u kojima se osjeća onaj istinski zvuk Dalmacije.

– Ovo je doslovno ostvarenje mojih snova. Zahvalio bih svima koji su mi pomogli da dodje do ovog trenutka. Posebno zahvaljujem Denisu Batinoviću-Pekmi, Želimiru Škarponi, Daliboru Musapu, Nedu Zubanu, Ivici Brnasu-Fudi i Luć Lu koja je napisala pjesmu Karma južnjačka, a koju sam otpjevao u duetu s mojim prijateljem Davorom Radolfijem.
Hvala svim sponzorima koji su učinili ovo sve mogućim – izjavio nam je vidno uzbuđen Branko.

CD Dalmacija uvik fali možete kupiti u svim muzičkim prodavaonicama ili online shopu Croatia Recordsa po cijeni od 79,00 kuna.

PROSINAČKE SVEČANOSTI

Dubrovački simfonijski orkestar izveo Božićni koncert u Metkoviću

Objavljeno prije

Dubrovački-simfonijski-orkestar-(4)

U sklopu Prosinačkih svečanosti, a pod pokroviteljstvom Dubrovačko-neretvanske županije i Grada Metković, Dubrovački simfonijski orkestar s gostima sinoć je održao Božićni koncert u Gradskom kulturnom središtu Metković.

Pod ravnanjem maestra Marc Tardue na repertoaru orkestra, uz  operne arije i popularnu glazbu, su se našle jedne od najljepših božićnih pjesama.

U ovoj lijepoj božićnoj glazbenoj priči orkestru su se pridružili; sesopranistica Sara Žuvela, tenor Roko Radovan, nagrađivana jazz pjevačica Maja Grgić, članica grupe Silente Doris KosovićVedran Ljubenko te dubrovačka klapa Kaše. Također, kao gosti su nastupili i metkovski glazbenici, Puhački sekstet Osnovne glazbene škole MetkovićMarija Maja JerkovićZoran Bebić Beba.

Na kraju su svi zajednički izveli tradicionalne hrvatske božićne pjesme Radujte se narodiU sve vrime godišta, nakon čega se prigodnim riječima prisutnima obratio gradonačelnik Dalibor Milan koji je svima zaželio sretan Božić i uspješnu novu godinu.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama1 300×250
Grey&Pardino Pub Kviz 300px

Najčitanije