Ostanimo u kontaktu
AKCIJA! Dalmata Jura shop LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

PROSINAČKE SVEČANOSTI

Božićni koncert učenika Osnovne glazbene škole Metković

Objavljeno prije

Božićni koncert OGŠ Metković

Kao i svake godine u galeriji GKS-a održan je Božićni koncert učenika Osnovne glazbene škole Metković. Uvodnu riječ imao je ravnatelj škole Zvonko Knežević, a onda na red su došli, zbog kojih smo svi bili sinoć tu, učenici glazbene škole, koji su svojom glazbom zadržali posjetitelje do samog kraja. Program je trajao gotovo 90 minuta, a mogle su se čuti predivne melodije izvedene na gitari, klaviru, flauti , saksofonu, trombonu, trubi i harmonici i kao poslastica izbor Božićnih pjesama u izvedbi Zbora osnovne glazbene škole.

Puna dvorana, besprijekorna svirka, za tehniku se pobrinuli Mate Jerković i Pero Đugum i proleti sat i po prekrasne glazbene večeri. Hvala profesoricama i profesorima na lijepom izboru glazbe i trudu koji su uložili da ova naša djeca ovako lijepo muziciraju. Pa ipak se ne može svatko pohvaliti da u svom gradu imaju glazbenu školu, a uz to da učenici iste, svake godine “beru” državne i međunarodne nagrade. Bravo za Osnovnu školu Metković.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

PROMETNA NESREĆA KOD KOMINA

U sudaru četiri osobna vozila nastala velika materijalna šteta

Objavljeno prije

U petak oko 8:00 došlo je do prometne nesreće na Jadranskoj magistrali između Komina i Opuzena.

Kako su nam rekli iz OKC-a, u nesreći su sudjelovala četiri osobna vozila, a kako doznajemo dva su se sudarila frontalno. Tri vozila su stranih registracijskih oznaka dok je jedno vozilo dubrovačkih registracija. U sudaru je ozlijeđena jedna osoba.

Promet se odvija bez zastoja.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Jastučići s čokoladom 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije