Ostanimo u kontaktu
CLUB DIVINE – Brown Sugar RnB

HUMANITARNA AKCIJA

Božićni koncert raspjevao prepunu dvoranu GKS-a

Objavljeno prije

Humanitarni Božićni koncert

U prepunoj dvorani Gradskog kulturnog središta je održan humanitarni Božićni koncert kojeg je za svoje štićenike organizirao Caritas župe svetog Ilije. Prikupljenim sredstvima potpomoći će se najpotrebnijima, kupit će se hrana i higijenske potrepštine za ukupno 93 obitelji o kojima župni Caritas trenutno skrbi.

Zabavan i raznolik program otvorili su najmanji Metkovci, djeca iz vrtića Leut, koji su nakon svog pjevačkog nastupa, od sreće ali i pljeska oduševljene publike, jedva sišli sa pozornice. Nakon mališana, nastupio je dječji zbor župe svetog Nikole koji je pjevao prigodne božićne pjesme, a nakon njih dječji zbor sv. Ilije, koji je osim pjevanja izveo i mali igrokaz. Djeca su kroz priču o siromašnom dječaku i njegovoj majci, prikazala kako uvijek imamo nekome nešto pokloniti, ako ne materijalno, uvijek možemo pokloniti dobrotu.

Radujte se narodi, u izvedbi ženske klape Narenta iz Mostara, publika je nagradila pljeskom, a također i nakon njih pjevanje iste božićne pjesme, ovaj put u izvedi muške klape Ardea iz Čapljine. Izbor pjesama domaćeg glazbenog sastava Versi je tako pogodio metkovsku publiku da im je ona uzvratila rukama u zraku, pjesmom i pljeskom. Kao šlag na kraju nastupio je Alen Nižetić, sa već zagrijanom publikom otpjevao je svoju staru Boli me. Osim pjesme Ljubav mog života, koju je pjevao u duetu s pokojnim Vinkom Cocom, Nižetić je prisutne raspjevao sa svima nam dobro poznatom pjesmom Dalmacijo.

Na kraju programa prisutnima se obratio župnik župe svetog Ilije fra Petar Gulić, zahvalio se sudionicima i svima koji su pomogli pri organizaciji koncerta, te metkovskoj publici na zaista velikom odazivu.

ZA OSOBNE POTREBE

17-godišnji mladić uzgajao indijsku konoplju

Objavljeno prije

Policijski službenici Policijske postaje Ploče su jučer, 13. srpnja, u poslijepodnevnim satima, držeći prismotru na brdu iznad mjesta Peračko Blato u Pločama, u zalijevanju manjeg nasada indijske konoplje zatekli 17-godišnjeg mladića.

Biljke su, svaka za sebe, bile posađene u kantama sa zemljom koje su se nalazile na djelomično kultiviranom zemljištu.

Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da je maloljetnik indijsku konoplju uzgajao za osobne potrebe, ali i za dalju prodaju zbog čega je kazneno prijavljen za kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i promet drogama.

Policijska uprava dubrovačko-neretvanska

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl9 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije