Ostanimo u kontaktu

T-REKLAM NERETVANSKA LIGA TRČANJA

Božićna utrka ”Metković zajedno” izazvala velik interes

Objavljeno prije

Božićna utrka Metković zajednoBožićna utrka nazvana Metković zajedno izazvala je do sada veliki interes trkača-rekreativaca. Prijavljeno je preko 125 sudionika utrke koja će se trčati u sklopu T-Reklam Neretvanske lige trčanja 20. prosinca s početkom u 14:30 sati. Start utrke, kako je i najavljeno, biti će na  pomoćnom igralištu NK Neretve.

Podsjetimo da je utrka humanitarnog karaktera i da kompletan prihod od kotizacija ide za dječje blagdanske poklone. Svi zainteresirani se mogu prijaviti na mob 092 199 85 84 do 17. prosinca, a kotizacija po jednom broju iznosi simboličnih 10 kuna.

Prijavite se i svojim sudjelovanjem postajete dio ove plemenite Božićne utrke, koja ima za cilj uljepšati Božić djeci lošijeg imovinskog stanja. Za sve sudionike pripremljene su i prigodne kape djeda Božićnjaka, te kuhano vino, sok i kuhani grah. Dođite i dobro se zabavite!

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl7 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije