Ostanimo u kontaktu

POVIJESNI ILINDAN, I DAN GRADA METKOVIĆA

Bit će opet kao što je desetljećima bilo

Objavljeno prije

Danas stanovnici Metkovića proslavljaju blagdan sv. Ilije Proroka, zaštinika, i Dan grada Metkovića, na do sada nezabilježen način s obzirom na pandemiju koronavirusa u zemlji i u svijetu.

Može se reći da je riječ o povijesnim zbivanjima pri čemu treba naglasiti odlučnost gradske uprave, stožera i epidemiologa da se svi pridržavamo epidemioloških mjera.

Svečana sjednica Gradskog vijeća održana u nedjelju navečer bila je fantastično organizirana kako bi se zaštitilo zdravlje ljudi i širenje virusa.

Bilo je ugodno slušati riječi predsjednika GV Hrvoja Bebića, te riječi gradonačelnika Dalibora Milana o postignućima u proteklom razdoblju te o projektima koji će realiziratu, a sve za boljitak građana Metkovića. Nazočne je u ime župana Nikole Dobroslavića, pozdravila zamjenica župana Žaklina Marević, koja je istaknula vrlo dobru suradnju Grada Metkovića  i Dubrovačko-neretvanske županije.

Ovogodišnji dobitnici javnih priznanja Grada Metkovića

Građanima Metkovića njihov blagdan čestitao je i sam župan, naglašavajući uspjehe u realizaciji projekata u Metkoviću, te uspješnoj suradnji lokalne i regionalne samouprave.

Unatoč složenosti stanja u zemlji i u svijetu, Gradsko vijeće je odlučilo dodijelti javna prizanja zaslužnima.

Uoči sjednice GV otvorena je izložba likovnih radova Josipa Škerlja,a u večernjim satima nastupila je Gradska glazba Metković.

Važno je reći da su u spomen poginulih hrvatskih branitelja postavljeni vijenci i upaljene svijeće kod Središnjeg križa na gradskom groblju sv.Ivana Nepomuka, i kod Spomenika poginulim braniteljima na Velikoj rivi.

Inače, brojne aktivnosti koje su bile tradicionalne prilikom proslava Dana grada, otkazane su iz poznatih razloga. Najvažnije je sačuvati zdravlje ljudi, domaćih i gostiju. Doći će vrijeme kad će opet biti onako kako je desteljećima bilo. U tomu će našem gradu pomoći i sveti Ilija i sveti Nikola.

NAJBOLJI PROVOD U DOLINI NERETVE

Grey&Padrino Club nastavlja s vrhunskim subotnjim provodima, večeras im stiže Marko Omazić

Objavljeno prije

Grey&Padrino Club nastavlja sa vrhunskim subotnjim provodima, a večeras im u goste stiže Marko Omazić, mlada pjevačka nada koju je šira publika imala priliku upoznati kroz RTL-ov show ”Zvijezde – ljetni hit”.

Program počinje od 20,30 sati, a uz nastup Marka tu je i DJ Druja te promo cijene pića što će i ovu subotu učiniti najboljim mjestom za provod u dolini Neretve.

Svakako pogodnost za izdvojiti su i boca Johnnya 0,7l + 4 soka za samo 250 kuna, ili recimo boca Jack Danielsa 0,7 + 4 soka za 300 kuna.

A kako i obično, najzanimljiviji komentar na instagram profilu kluba, uz tagiranje 3 svoje prijateljice ili prijatelja s kojim dolazite, nagrađuje se ‘turom’ pića za cijelu ekipu!

GREY&PADRINO PAZI NA SVOJE POSJETITELJE!
Ako trebate prijevoz, isključivo do kluba ili nakon lude zabave nazad do doma, javite se u DM Instagrama Grey&Padrino.

Također u DM Instagrama Grey&Padrino možete ostvariti i rezervaciju stolova tako da na vrijeme osigurate svoje mjesto u najzabavnijem noćnom provodu u dolini Neretve.

Ako postoje još uvijek oni koji ne znaju gdje je Grey & Padrino Club on se nalazi iza INA benzinske pumpe na magistralnoj cesti iz Opuzena prema Pločama. Klikom na link Google mapa će Vas dovesti najbližom rutom.

Nastavi čitati
Svadbeni salon Dalmata 300×250

Najčitanije