Ostanimo u kontaktu
Dalmata Jura shop LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

'BIORAZNOLIKOST U HRVATSKIM ŠPILJAMA'

Gimnazija Metković ugostila Erasmus partnere iz Francuske, Italije i Slovačke

Objavljeno prije

U skopu Erasmus plus projekta o podzemnim vodama “Groundwaters: Learn to preserve the European Underground environment”, Gimnazija Metković protekli je tjedan ugostila 27 učenika i profesora iz triju europskih zemalja, iz srednjih škola Le Luc i Valbonne iz Francuske, iz Acirealea iz Italije te Giraltovce iz Slovačke.

Tijekom ove mobilnosti sudionici su posjetili našu Jamu u Predolcu, Prirodoslovni muzej u Metkoviću, Špilju Vranjaču kod Splita, Vid i Prud te Dubrovnik.

U Gimnaziji Metković održane su radionice na kojima su škole predstavljale svoj rad na projektu tijekom ove školske godine, te je provedena analiza vode iz Doline Neretve.

Ova mobilnost, pod motom “Bioraznolikost u hrvatskim špiljama”, doprinijela je boljem poznavanju i želji za očuvanjem bogatih ali i ugroženih podzemnih voda našeg kraja.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

DRAGO | DEJO | MARIJO

Padrino bar otvara sezonu ljetnih partija

Objavljeno prije

Padrino bar otvara sezonu ljetnih partija i za večeras najavljuje urnebesni provod uz harmoniku, dva virtuoza i ‘tigrom’ na bubnjevima. Riječ je boemskom trojcu Dragi, Deji i Mariju koji svojim repertoarom pogađaju ‘u dušu’.

Cijene nisu inflacijske, nego promotivne i zabava je zagarantirana. Bez prevelike gužve i gaženja, lijepo rashlađeno i klimatzirano, točno za opustiti se, ističu iz Padrino bara.

Rezervacije u DM a prvih 5 rezervacija ostvaruje pravo na bocu po 50% nižoj cijeni (do 23:00).

Na Instagram profilu Padrino bar tagirajte ekipu s kojom dolazite, a najsretniji dobiva bocu ‘s kuće’.

Vidimo se u Padrino baru!

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Sirnica Uskrs 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije