Ostanimo u kontaktu
Dalmata - Jura Shop Vas časti niskim cijenama! LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

SIGURAN DA VATRENI OSVAJAJU PRVENSTVO

Australac na Hrvatsku uplatio 3000 dolara i na leđima istetovirao veliki pehar sa hrvatskom šahovnicom

Objavljeno prije

Foto: 24 sata.hr

Ovog Svjetskog prvenstva imali smo svakakve metode predviđanja pobjednika utakmica. Od majmuna, medvjeda, mađaka, iguana pa sve do hobotnica (opet), ali jedan mladić iz Australije posebno se istaknuo po svojoj metodi, ako to možemo tako nazvati, predviđanja reprezentacije koja će se 15. srpnja okruniti naslovom svjetskog prvaka.

Naime, prilikom predviđanja on je koristio deset ping pong loptica na kojima je bio ispisan novčani iznos od 100 do 10.000 australskih dolara te čaše na kojima su pisala imena reprezentacija koje su bile prisutne u četvrtfinalu Svjetskog prvenstva.

ULTIMATE SPORTS GYM PLOČE – 740px

Potom je te loptice ubacio u kantu, a čaše izmiješao te ih poslagao uza zid ne znajući koja je koja, a onda je predviđanje krenulo. Izmiješao je on sve loptice u kanti te nasumično izvukao jednu na kojoj je pisao iznos od 3000 australskih dolara što je u kunama oko 14.000.

Nakon što je izvukao ping pong lopticu bacio ju je od stol, a ona je odmah iz prvog pokušaja uletjela u čašu na kojoj je pisalo, ni više ni manje, nego Hrvatska.

Sveznalica 7400xXpx

Mladić je bio vidno sretan nakon što je saznao da je loptica upala baš u čašu na kojoj piše Hrvatska jer je tu metodu, osim za predviđanje prvaka, koristio i za zaradu. U kladionici, naravno.

Odmah nakon što je loptica upala u tu čašu otišao je on, ogrnut hrvatskom zastavom, do najbliže kladionice gdje je uplatio 3000 australskih dolara na to da će Hrvatska postati svjetski prvak, a potencijalni dobitak mu je 22.500 dolara što je u kunama pozamašna svota od 105.241 kunu.

‘Laka lova’, kaže Australac.

No, kao da to nije bilo dovoljno, mladić se još i tetovirao. Naime, na leđa je istetovirao pehar išaran šahovnicom. Iznad tog pehara piše svjetski prvaci, a ispod Hrvatska 2018.

No, ni tu nije bio kraj pa je on tako  išao po ulici i dijelio ljudima novac da uplate na Hrvatsku da će osvojiti Svjetsko prvenstvo, toliko je uvjeren u svoju metodu, ali i u Vatrene.

Tekst/Foto: Josip Baričević /24sata.hr

REPREZENTATIVKE IZ METKOVIĆA NA PRIPREMAMA U NOVIGRADU

Ana Bakalar i Gabrijela Dugandžić na pripremama reprezentacije

Objavljeno prije

Ana Bakalar i Gabrijela Dugandžić

Ženskom nogometnom klubu Neretva stiglo je još jedno pravo sportsko priznanje. Prema riječima sportskog direktora Ante Borasa, dvije igračice Neretve, Gabrijela Dugandžić i Ana Bakalar pozvane su u reprezentativni kamp za U-19 koji će se organizira u Novigradu od 5. do 10. siječnja i u čijem će radu sudjelovati mlade igračice iz Hrvatske i inozemstva. Kampom rukovodi izbornik hrvatske vrste Hrvoje Matijević.

Gabrijela Dugandžić do sada je bila članicom vrsta U-15 i U-17, a ovo joj je prvi poziv na pripreme za U-19.

ULTIMATE SPORTS GYM PLOČE – 740px

Inače, pripreme ŽNK Neretva za drugi dio prvenstva počinju 20. siječnja.

Piše: Pero Jakić / Metković NEWS

Sveznalica 7400xXpx
Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Krafne 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije