Ostanimo u kontaktu

GIMNAZIJA METKOVIĆ

Ante Svaguša na Držanom natjecanju iz matematike

Objavljeno prije

Ante Svaguša

Često čitamo o uspjesima naših matematičara na županijskoj razini, no poseban je uspjeh ako ste pozvani na Državno natjecanje iz matematike.

Ove je godine na to natjecanje pozvan Ante Svaguša, učenik prvoga razreda Gimnazije Metković. Svojim rezultatima izborio je plasman između 20 učenika prirodoslovno-matematičkih gimnazija iz cijele Hrvatske. Sudjelovanje na Natjecanju uspjeh je izboren u konkurenciji matematičkih gimnazija, čiji tjedni broj sati matematike uvelike premašuje satnicu matematike u Gimnaziji Metković. Ante se nada da će ove godine tijekom praznika pohađati Ljetnu školu matematike koja će mu pomoći ostvariti još bolje rezultate.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Čestitke Anti na njegovu uspjehu.

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija S21 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije