Ostanimo u kontaktu

NAGRAĐEN USPJEH METKOVSKE GIMNAZIJALKE

Anamarija Kozina dobila priznanje za uspjeh na državnoj maturi

Objavljeno prije

soljacic-2018-3-1024x683

Maturantica metkovske Gimnazije Anamarija Kozina jedna je od 11 najuspješnijih maturanata na državnoj maturi koji su sa stopostotnom točnošću riješili ispite iz dva obavezna predmeta te je jutros, u Ministarstvu znanosti i obrazovanja u Zagrebu, za svoj uspjeh dobila priznanje i novčanu nagradu od 2 500 kuna.

Najuspješnija maturantica ove godine je bila Iva Madunić, učenica 3. gimnazije iz Splita koja je ostvarila najbolji rezultat na ispitima iz matematike, fizike i hrvatskoga jezika te je dobila Nagradu Soljačić i 5 000 američkih dolara, a naša Anamarija Kozina jedina je sa stopostotnom točnošću riješila ispite iz matematike i engleskog jezika.

Nagrade su maturantima uručili utemeljitelj nagrde prof. Marin Soljačić, koji predaje na američkom MIT-u i ministrica znanosti i obrazovanja Blaženka Divjak.

Foto: srednja.hr

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl7 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije