Ostanimo u kontaktu

PREMIJERNO POVODOM BADNJAKA

Alen Pračić – Aron svom Metkoviću pustio lutkarsko-animirani film ‘Božićno drvce’

Objavljeno prije

Zadarski animirani kutak

Metkovski glazbenik sa Zadarskom adresom, Alen Pračić – Aron, nakon adventskog glazbenog uratka, povodom Badnjaka sa svojom ekipom je objavio lutkarsko-animirani film Božićno drvce. Ovim uratkom Alen svom rodnom Metkoviću čestita Božić, uz riječi:

Prijatelji želim vam dobar dan i veliki Kristov blagoslov!

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Evo na ovaj Badnjak šaljem vam Božićno drvce, veselu lutkarsko animiranu priču nastalu radom nekolicine zadarskih lutkarsko animiranih entuzijasta okupljenih u Zadarskom animiranom Kutku. Zadarski Animirani Kutak skraćeno ZAK svojim radom Božićno drvce. Osnivači ZAK-a su zadarska slikarica Gordana Pazman i moja malenkost Alen Pračić. Naravno sve predstave, crtani filmovi i radio drame nebi ovako izgledale da nije bilo naših prijatelja Giovanne Sutlović, Renata Pizeka, Snježane Bencarić, Ane Fabijanić i drugih koji su svojim angažmanom pridonijeli i pridonose radu ZAK-a.

Gordana je do sada napisala mnoge predstave, izradila njihove scenografije, kao i lutke. Predstave su izvođene na mnogim humanitarnim akcijama, po školama i na manifestacijama kao što su Dan grada Zadra, Dan planeta Zemlje… Polako iz godine u godinu počela je raditi na animiranju crtanih likova i to zajedno ukomponirati sa lutkarskim kadrovima. Rezultat je Mrnjaus i prijatelji. Kasnije nastavlja sa radom na prvom zadarskom dugoigranom animiranom filmu Snježni ljljan kojeg su prošlu godinu premijerno pogledali svi zadarski vrtići. Tete kao i djeca imali su samo riječi hvale, što je za ekipu ZAK-a  veliki poticaj da nastave svoj rad.

Radionica ZAK-a je do danas uspjela napraviti još dva crtana filma i to Jagoda i oblak, te Ljubičasti gljivarak. Pred samu Novu godinu moći ćete premijerno pogledati Jagodu i oblak.

Još bi se dalo puno toga pisati o ZAK-ovcima, ali to nekom drugom prilikom.

Radujmo se rođendanu Isusa Krista i volimo jedni druge, praštajmo i mir koji nadilazi svaki razum spustit će se u naša srca! 

Voli vas vaš metkovac Alen Pračić Aron i od srca želi sretan i blagoslovljen Božić!

Lutkarski animirani film Božićno drvce možete pogledati ovdje:

[su_youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=IxCpQfOL2-o&feature=youtu.be”]

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija S21 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije