Ostanimo u kontaktu

DUHOVNA GLAZBA

Alen Pračić – Aron povodom blagdana Male Gospe svome Metkoviću poklonio još jednu pjesmu

Objavljeno prije

Alen Pračić Aron - Mala Gospa

Alen Pračić – Aron, metkovski glazbenik sa zadarskom adresom, nastavlja sa izdavanjem sjajnih duhovnih pjesama. Nakon što je svom Metkoviću poklonio božićnu i uskrsnu pjesmu, Aron je ovoga puta napisao pjesmu u čast blagdana Male Gospe, istoimenog naziva Mala Gospa, za koju ne sumnjamo da će biti jednako popularna kao i prethodne dvije.

Uz novu duhovnu pjesmu Alen Pračić – Aron je svome Metkoviću poručio:

Budući da je danas blagdan Male Gospe šaljem vam ovu rođendansku pjesmu da uveliča dragi rođendan naše Nebeske Majke. Svima koji slave ovaj dan šaljem čestitke i ovu moju radnu akustičnu verziju pjesme “Mala Gospa” za koju se nadam da će uskoro zasjati na albumu “Milostiva Ljubav”.

Neka nas zagovor naše drage majke zaštiti od svega lošega i donese radost i mir u svačije srce. Puno vas voli vaš brat metkovac i veliki pozdrav iz Zadra! Neka se Kristovo svijetlo izlije na moju dolinu i donese veliki blagoslov a on je jedini pravi boljitak.

Našem Aronu čestitamo na još jednom izvrsnom uratku te mu želimo puno uspjeha sa najavljenim albumom Milostiva Ljubav.

Poslušajte novu pjesmu Arona, Alena Pračića – ‘Mala Gospa’

PROSINAČKE SVEČANOSTI

Dubrovački simfonijski orkestar izveo Božićni koncert u Metkoviću

Objavljeno prije

U sklopu Prosinačkih svečanosti, a pod pokroviteljstvom Dubrovačko-neretvanske županije i Grada Metković, Dubrovački simfonijski orkestar s gostima sinoć je održao Božićni koncert u Gradskom kulturnom središtu Metković.

Pod ravnanjem maestra Marc Tardue na repertoaru orkestra, uz  operne arije i popularnu glazbu, su se našle jedne od najljepših božićnih pjesama.

U ovoj lijepoj božićnoj glazbenoj priči orkestru su se pridružili; sesopranistica Sara Žuvela, tenor Roko Radovan, nagrađivana jazz pjevačica Maja Grgić, članica grupe Silente Doris KosovićVedran Ljubenko te dubrovačka klapa Kaše. Također, kao gosti su nastupili i metkovski glazbenici, Puhački sekstet Osnovne glazbene škole MetkovićMarija Maja JerkovićZoran Bebić Beba.

Na kraju su svi zajednički izveli tradicionalne hrvatske božićne pjesme Radujte se narodiU sve vrime godišta, nakon čega se prigodnim riječima prisutnima obratio gradonačelnik Dalibor Milan koji je svima zaželio sretan Božić i uspješnu novu godinu.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250

Najčitanije