Ostanimo u kontaktu

'UČIMO GOSPODARITI OTPADOM'

Akcija prikupljanja elektronskog otpada uz Veslački klub Neretvanski gusar

Objavljeno prije

Veslački klub Neretvanski gusar započeo je po drugi put akciju Učimo gospodariti otpadom, koja će potrajati do konca svibnja. U tom periodu veslači će u suradnji s ovlaštenom tvrtkom Tehnomobil d.o.o. prikupljati elektronski otpad. Bitno je napomenuti da na ovaj način pomažete veslačkom klubu.

Takvu akciju također provodi i Grad Metković. Sukladno tome, dana 29. travnja 2019. održat će se javna trbina Učimo gospodariti otpadom u gradu Metkoviću u prostorijama GKS-a s početkom u 12:30 sati . Istog dana će se održati javna tribina u Kuli Norinskoj s početkom u 10 sati.

Stoga, pozivamo sve građane da se pridruže akciji veslačkog kluba u prikupljanju EE otpada na način da kontaktiraju tvrtku Tehnomobil na broj 091 681 8412 ili 020 681 841 te dogovore besplatan odvoz otpada i pri tome naglase da sudjeluju u akciji. Zahvaljujemo unaprijed!

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Izvor: VK Neretvanski gusar

STOŽER CIVILNE ZAŠTITE DNŽ

Od 427 obrađenih uzoraka 35 je novih slučajeva zaraze koronavirusom

Objavljeno prije

U Dubrovačko-neretvanskoj županiji u posljednja 24 sata zabilježeno je 35 novih slučajeva zaraze koronavirusom.

Radi se o 20 osoba muškog spola i 15 osoba ženskog spola: 16 iz Dubrovnika, osam iz Vele Luke, pet iz Orebića, četiri iz Trpnja te jednoj iz Konavala i Korčule.

Izliječeno je 30 osoba: 13 iz Dubrovnika, osam iz Ploča, dvije iz Konavala, Metkovića, Vele Luke i Župe dubrovačke te jedna iz Lumbarde.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

U posljednja 24 sata obrađeno je 427 uzoraka, a od početka pandemije analizirano je ukupno 147 024 uzorka.

U OB Dubrovnik hospitalizirane su 24 osobe pozitivne na koronavirus, a tri pacijenta zahtijevaju intenzivnu skrb i nalaze se na respiratoru.

U samoizolaciji su 774 osobe, a u posljednja 24 sata nije utvrđen slučaj kršenja mjere samoizolacije. Od početka pandemije utvrđena su ukupno 963 slučaja kršenja samoizolacije.

Stožer CZ DNŽ i dalje apelira na građane da se drže svih propisanih mjera od strane Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo i Stožera civilne zaštite RH.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija S21 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije