Ostanimo u kontaktu
LPG Narona MAXMART Opuzen
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl2
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl1
GAZ Benz 1200x400px
PIVAC 2 1200×300
PIVAC 1200×300
ICE PRO 1200
POLIKLINIKA MEDICOR MM 1200×400

VIII. RAŠTIKA U NARONI

Najbolju raštiku pripremila ekipa ‘Kako bilo’, zatim ‘Vinarija Veraja’ te ŠU ‘Sveti Staš’

Objavljeno prije

Naronski trg u Vidu je opet bio prepun nakon dvije godine pauze, u organizaciji HSŠKD Narona održana je 8. manifestacija “Raštika u Naroni“. Poznati miris širio se cijelim mjestom, a natjecatelji su se kao i svake godine potrudili da se svi gosti lijepo usluže i ugoste.

Ocjene stručnog žirija i žiri natjecatelja odabrao je najbolju raštiku. Ove godine titulu najbolje raštike uzela je ekipa ‘Kako bilo‘. Drugo mjesto pripalo je ‘Vinariji Veraja‘, te treće Športskoj udrugi ‘Sveti Staš‘ Staševica. Nagradu za opći dojam osvojili su Gamborčići.

Stručni žiri za najbolju raštiku odabrao je ‘Vinariju Veraja‘, drugo mjesto Udruzi Ribarska noć Ploče i treće Plava Kamenica-Mesnica Begić. Veliko hvala stručnom žiriju kojeg je predvodila gospođa Dana Paponja, a kojeg su činili Mijo Ćelić, Hrvoje Jurišin, Vedran Petrić, Andrija Mijoč, Branka Pratežina i Katija Oršulić Žderić.

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740

Posjetitelji su imali priliku posjetiti i drugi dio izložbe “MJEŠTANI VIDA I PRUDA U DOMOVINSKOM RATU“, a društvo prijatelja Hajduka Metković je organizirao upis članova u Hajduk. Za naše najmlađe bio je organiziran kutak za igru i crtanje.

Raštika u Naroni je i ove godine bila priključena globalnom projektu “RECI NE JEDNOKRATNOJ PLASTICI” te smo u tu svrhu koristili pribor za višekratnu upotrebu.

Organizatori posebno zahvaljuju svim sponzorima koji su pripomogli u ovoj organizaciji, te svim onima koji su sudjelovali u humanitarnoj akciji za obitelj tragično preminulog Damira Ilića, njihovog sumještanina i prijatelja. Najveće hvala su uputili ipak svim posjetiteljima koji su u velikom broju posjetili ovogodišnji događaj, uveličali ga pjesmom i plesom. Vidimo se i iduće godine, na našem poznatom mjestu, uz dobru spizu i najveselije društvo u Dolini Neretve.

U nastavku pogledajte kratku foto-galeriju i ukupni poredak. Cjelovitu foto-galeriju možete pogledati na Vid.hr.

OBAVIJEST

Ulica Jakova Gotovca privremeno zatvorena za promet

Objavljeno prije

Obavještavamo građane da će  danas 12. lipnja 2024. godine (srijeda) zbog izvođenja radova na rekonstrukciji TK mreže biti onemogućen promet ulicom Jakova Gotovca u periodu 10.00-14.00. Radovi će se izvoditi kod kućnog broja 41. Molimo građane za razumijevanje te poštivanje privremene regulacije prometa.

Zahvaljujemo na razumijevanju.

GRAD METKOVIĆ

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740
Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Bakin Kruh
SNJEŽANA ĆUŽE Biseri 300px

Najčitanije