Ostanimo u kontaktu
ULTIMATE SPORTS GYM – 1200×250

TRGOVINA MUŠKE I ŽENSKE ODJEĆE

73. poslovnica Kik-a otvorila svoja vrata stanovnicima Metkovića

Objavljeno prije

Otvorena Kik trgovina u Metkoviću

Novouređena poslovnica Kik-a danas je otvorila svoja vrata stanovnicima Metkovića. Riječ je o maloprodajnoj trgovini muške i ženske odjeće koja u Hrvatskoj posluje od kolovoza 2011. godine.

U prostoru koji se proteže na 400 kvadrata Kik svojim kupcima nudi širok asortiman muške i ženske odjeće, te velik broj dekorativnih predmeta i kućanskih potrepština. U sklopu programa otvorenja, koje traje danas i sutra, 11. i 12. studenog, kupcima je odobren ekstra popust na cjelokupni račun u iznosu od 10 posto.

Poslovnicu je službeno otvorio generalni direktor Kik Textilien za Hrvatsku, gospodin Ante Rimac, koji nije skrivao zadovoljstvo:

– Izuzetno nas raduje što smo otvorili poslovnicu i u Metkoviću. Bilo je nekih poteškoća, ali to je riješeno. Ovo je naša 73. poslovnica u Hrvatskoj i raduje nas što je rano ujutro već krcata kupcima. Mrežu širimo i dalje, ako sve bude po planu, doći ćemo do 75-te još u ovoj godini, a nastavljamo sa ekspanzijom i iduće godine, – izjavio Rimac.

Za one koji ne znaju, KiK Textilien je njemačka maloprodajna trgovina muške i ženske odjeće, gdje se cijela obitelj može obući od glave do pete. Asortiman je toliko širok da je najbolje da se sami uvjerite u novootvorenoj poslovnici u Metkoviću, na adresi Splitska 1 (u sklopu Robne kuće, na mjestu bivše ‘Taverne’).

Nastavi čitati

ZA OSOBNE POTREBE

17-godišnji mladić uzgajao indijsku konoplju

Objavljeno prije

Policijski službenici Policijske postaje Ploče su jučer, 13. srpnja, u poslijepodnevnim satima, držeći prismotru na brdu iznad mjesta Peračko Blato u Pločama, u zalijevanju manjeg nasada indijske konoplje zatekli 17-godišnjeg mladića.

Biljke su, svaka za sebe, bile posađene u kantama sa zemljom koje su se nalazile na djelomično kultiviranom zemljištu.

Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da je maloljetnik indijsku konoplju uzgajao za osobne potrebe, ali i za dalju prodaju zbog čega je kazneno prijavljen za kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i promet drogama.

Policijska uprava dubrovačko-neretvanska

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija S20 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije