Ostanimo u kontaktu
Dalmata Jura shop LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

METKOVIĆ

2400 ruka mahnulo na pozdrav Srni i Vatrenima

Objavljeno prije

kapetane_sretno_tvoj_metkovic

Oko 1200 učenika metkovskih osnovnih i srednjih škola te djece iz dječjih vrtića danas je iza podne na igralištu NK Neretve u Metkoviću svojim tijelima oblikovalo tekst KAPETANE SRETENO – TVOJ METKOVIĆ. Pozdrav je to kapetanu hrvatske nogometne reprezentacije Dariju Srni i njegovim Vatrenima pred odlazak u Brazil i to s igrališta na kojem je napravio prve nogometne korake.

Inicijativa Grada Metkovića bila je dobro prihvaćena u gradskim obrazovnim i odgojnim ustanovama pa treba zahvaliti njihovim ravnateljicama i ravnateljima te nastavnicima koji su organizirano doveli djecu i omogućili da nastanu ove impresivne fotografije. Naravno, sve bi bilo nemoguće bez podrške metkovskih vatrogasaca iz JVP i DVD Metković.

Prenosi: metkovic.hr

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Sirnica Uskrs 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije