Ostanimo u kontaktu

ERK 'PERISKA' PLOČE

2. Županijsko prvenstvo u podvodnom ribolovu Dubrovačko-neretvanske županije

Objavljeno prije

U subotu 27. travnja održat će se 2. Županijsko prvenstvo u podvodnom ribolovu DNŽ te ujedno i klupsko natjecanje ERK ‘’Periska’’ Ploče za 2019. godinu. Organizator natjecanja je Županijski savez za športski ribolov na moru.

Domaćin natjecanja je PŠU “PELIŠKA JEDRA”. Pravo nastupa na natjecanju imaju svi članovi klubova sa područja Dubrovačko-neretvanske županije. Za sve ostale informacije u vezi lokacije, propozicija natjecanja i verifikacije možete se javiti na broj mobitela: 0911296666

Iz kluba obavještavaju da će ubrzo biti objavljen i plan svih aktivnosti koje vas očekuju.

KONSTITUIRANA ŽUPANIJSKA SKUPŠTINA

Predsjednica Terezina Orlić, potpredsjednici Nikša Sentić i Fani Favro Bukvić

Objavljeno prije

Prisegom novoizabranih vijećnika te izborom predsjednice kao i dvoje potpredsjednika danas je konstituiran novi saziv Županijske skupštine Dubrovačko-neretvanske županije, koji broji 37 vijećnika. Za predsjednicu Skupštine tako je izabrana Terezina Orlić, a za potpredsjednike Nikša Sentić i Fani Favro Bukvić.

Novoizabrana predsjednica Terezina Orlić je nakon izbora poručila kako vjeruje da će ovaj saziv raditi na zadovoljstvo svih građana ove županije: „Ispred nas je izazovno vrijeme, ali vjerujem da će dijalog i rasprave iznjedriti dobre projekte i da ćemo ići prema projektima koji će biti na zadovoljstvu svih sugrađana. Pelješki most će donijeti zamah i vjerujem da će naša županija biti samodostatna i da nećemo samo ovisiti o turizmu. Nadam se da ćemo donositi najbolje odluke za sugrađane“.

Župan Nikola Dobroslavić čestitao je svim novoizabranim vijećnicima na novoj dužnosti, istaknuvši pritom kako je Županijska skupština drugi stup, predstavničko tijelo koje treba biti konstruktivno u svome radu na dobrobit ove županije. „Vjerujem da ćemo biti konstruktivni za dobrobit županije, očekujemo rasprave i podržavanje svih prijedloga koji su dobri. Napravili smo suradnju s DDS-om, ali s time ne isključujemo nikoga, sve ćemo tretirati na isti način, sve ćemo uvažavati i voditi računa. Naglasit ću još jednom vrlo važnu riječ, a to je konstruktivnost“, zaključio je župan Nikola Dobroslavić.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl8 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije