Ostanimo u kontaktu
LPG Narona MAXMART Opuzen
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl2
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl1
ICE PRO 1200
GAZ Benz 1200x400px
PIVAC 2 1200×300
PIVAC 1200×300

RUKOMETAŠI NA OKUPU PRED OLIMPIJSKE IGRE

Zvonimir Srna uoči priprema za Pariz ‘Svi smo zdravi, motivirani smo za rad i jedva čekamo da počne!’

Objavljeno prije

Hrvatska rukometna reprezentacija u Prelogu je počela prvu fazu priprema za Olimpijske igre u Parizu.

Izbornik Dagur Sigurdsson na pripreme je pozvao 20 igrača. Uz četiri vratara, tu su četiri krila, tri kružna napadača i devet vanjskih igrača.

Pogledajte kako je Zvonimir Srna komentirao okupljanje reprezentacije i naporne treninge koji ih čekaju pred ovako važno natjecanje.

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740

Inače, XXXIII Olimpijske igre Pariz 2024. održavaju se od 26. srpnja do 11. kolovoza ove godine.

RENT-A-CAR M 740

Video: HRS / Sportska televizija – SpTV
Foto: PS video SpTV

OBAVIJEST O NAPRETKU RADOVA

Razvoj vodnokomunalne infrastrukture aglomeracije Metković

Objavljeno prije

S obzirom na intenzitet radova u sklopu projekta “Razvoj vodnokomunalne infrastrukture aglomeracije Metković“, a uvažavajući svoje sugrađane kojima je svakodnevnica otežana radi spomenutih radova, tvrtka Metković d.o.o. najavljuje sljedeće radove, a kako bi se naši sugrađani mogli lakše organizirati.

Tijekom ovog tjedna planira se nastavak radova na svim navedenim lokacijama, nastavak radova na pripremi nosivog tamponskog sloja i asfaltiranje na Putu Kaštela, zatim nastavak elektro radova na crpnim stanicama a na Crpnoj stanici Most planirani su AB radovi te početak horizontalnog bušenja IP Struga.

Zahvaljujemo građanima na strpljenju.

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740

Također, tvrtka Metković d.o.o., nositelj projekta “Razvoj vodnokomunalne infrastrukture aglomeracije Metković“ želi svoje sugrađane, kao i opću javnost redovito obavještavati o tijeku radova na spomenutom projektu.

U periodu od 03. do 09. lipnja 2024. tvrtka COMSA, izvođač radova, dostavila je stanje radova na gradilištu točnije izvještaj o izgradnji sustava javne odvodnje na području Aglomeracije Metković i vodoopskrbne mreže.

RENT-A-CAR M 740

Radovima je trenutno obuhvaćeno 11 ulica, te 1 crpna stanica.

Na desnoj obali Neretve u proteklom tjednu izvodili su se sljedeći radovi:

U Hercegovačkoj i Zagrebačkoj ulici  odvijali su se radovi na izgradnji fekalnog kolektora, dok je u Ulici kneza Trpimira izvršena sanacija postojećih kabelskih zdenaca.

U Jerkovačkoj ulici radilo se na asfaltiranju, dok je u  Mlinskoj Ulici  izveden priključak za vrtni hidrant CS Mlin.

Na Incidentnom preljevu “Struga” postavljena je oprema za horizontalno bušenje, dok su na Incidentnom preljevu “Zapad” završeni  radovi na izmještanju instalacija za potrebe horizontalnog bušenja.

Na lijevoj obali Neretve u proteklom tjednu izvodili su se sljedeći radovi:

U Dubrovačkoj ulici, Ulici Petra Krešimira IV i Put Kaštela odrađena je priprema nosivog tamponskog sloja, dok je u Ulici don Radovana Jerkovića provedeno ispitivanje prohodnosti izvedenog SDNU-a.

Radovi na podizanju LŽ poklopaca, sanaciji betonskih površina i čišćenju gradilišta odvijali su se u Ulici Petra Zoranića.

U Ulicama sv. Franje Asiškog i Petra Krešimira IV nastavili su se radovi na izvedbi fekalnog kolektora, a na Crpnoj stanici “Most” je u tijeku armiranje zidova crpnog bazena.

Još jednom se zahvaljujemo sugrađanima na strpljenju!

Projekt „Razvoj vodnokomunalne infrastrukture aglomeracije Metković“ traje 36 mjeseci, ukupne vrijednosti  488.622.361,25 kn, od čega je nepovratnih sredstava iz Kohezijskog fonda 253.696.378,57 kn. EU fond financira 70,68%, Republika Hrvatska 11,73%, Hrvatske vode  11,73 % te Metković d.o.o. i grad Metković  5,86% sredstava tj. 21 milijun kuna.

Gradski vodovod, firma Metković d.o.o.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Bakin Kruh
SNJEŽANA ĆUŽE Biseri 300px

Najčitanije