Ostanimo u kontaktu
LPG Narona MAXMART Opuzen
GAZ Benz 1200x400px
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl1
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl2

PP METKOVIĆ

Preventivni projekt ‘Zdrav za 5’

Objavljeno prije

PP Metković

Policijska postaja Metković već treću godinu zaredom na svom postajnom području provodi preventivni projekt Zdrav za 5. Projekt usmjeren na prevenciju konzumiranja alkohola, droge, cigareta i kocke od strane mladih obuhvatio je djecu svih osnovnih i srednjih škola na području Metkovića i Opuzena, ukupno 489 učenika.

Tako su o štetnosti konzumiranja alkohola kao i mogućim posljedicama njegove konzumacije imali priliku slušati učenici osmih razreda OŠ Stjepana Radića, OŠ Metković, OŠ don. Mihovila Pavlinovića, OŠ Opuzen, OŠ Kula Norinska, OŠ Otrić-Dubrave dok su o štetnim utjecajima droga te kazneno pravnih sankcijama zlouporabe droga predavanja  slušali učenici prvih razreda srednjih škola Gimnazije Metković i srednjih škola Metković i  Opuzen.

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740

Osim aktivnog podizanja razine informiranosti i znanja o štetnosti i kažnjivosti ovakvih oblika društveno neprihvatljivih ponašanja, cilj ovog projekta je raditi na jačanju te izražavanju stavova djece i mladih kroz predstavljanje mogućnosti odabira i odupiranja vršnjačkim pritiscima.

UHIĆENI NA GRANICI

Na ljetovanju otuđili jet-ski i odvezli ga u Češku

Iako su na ljetovanju koristili vlastiti jet-ski, vratili su se u mjesto ljetovanja i od tamo otuđili još jedan jet-ski te ga odvezli u Češku gdje ga policija pokušava naći putem međunarodne policijske suradnje

Objavljeno prije

Foto: Ilustracija

Provedenim kriminalističkim istraživanjem policijskih službenika Policijske postaje Metković dvojica Poljskih državljana u dobi od 43 i 23 godine osumnjičeni su za kazneno djelo krađe i rano jutros predani pritvorskom nadzorniku Policijske postaje Metković.

Naime, u nedjelju, 16. srpnja 44-godišnjak je policiji prijavio krađu jet-skia koja se dogodila prethodne noći. Plovilo je bilo privezano za pontonsku platformu u moru u mjestu Blace u općini Slivno.

Provedenim kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno kako su plovilo otuđili spomenuti poljski državljani koji su tu prethodno bili na ljetovanju.

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740

Naime, tijekom ljetovanja su i sami koristili osobni jet-ski, te su se nakon odjave i povratka u Poljsku, zaustavili u BiH gdje su svoj jet-ski ostavili i praznim se trilerom vratili u Blace odakle su otuđili jet-ski kojeg su potom ostavili u Češkoj.

Uhićeni su na PGP Stara Gradiška temeljem raspisane potrage PP Metković kada su se vraćali po svoj jet-ski u BiH s namjerom da ga vrate u Poljsku.

Sveznalica 7400xXpx

Otuđeni jet-ski za sada nije pronađen i s tim ciljem je zatražena međunarodna policijska suradnja.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Kolači
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije