Ostanimo u kontaktu

RADIONICA ZA STARIJE OSOBE

Obilježavanje Međunarodnog dana zdravlja

Objavljeno prije

Udruga Otac A.Gabrić, Udruga DOBRA

Arhivska fotografija

U petak, 7. travnja 2017. godine, održat će se edukativna radionica za starije osobe, a i za sve zainteresirane iz projekta Uključimo starije u našu zajednicu koju provodi Udruga DOBRA.

Edukativna radionica za starije osobe će uključivati predavanja stručnjaka o važnosti zdrave prehrane u starijoj životnoj dobi.  Edukativnom radionicom želi se približiti osobama treće životne dobi važnost prehrambenih navika za očuvanje zdravlja i sa ciljem osiguravanja funkcionalne sposobnosti starijeg čovjeka. Nakon teorijskog djela radionice pripremiti će se zabavni sadržaj za korisnike koji će biti u obliku tombole. Nagrade za dobitnike tombole biti će paketi zdravih namirnica koji će uključivati integralne i dijetalne proizvode, maslinovo ulje,koštunjavo voće,mahunarke i slično.

Radionica će se održati u prostorijama Volonterskog centra s početkom u 10 sati.

Ovaj projekt je financiran sredstvima Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku, a provodi se u partnerstvu s gradom Metković, udrugom Otac Ante Gabrić  i Centrom za socijalnu skrb Metković.

Pozivamo sve zainteresirane da se uključe u radionicu!

Metković
Volonterski centar, Ante Starčevića 5
7.travnja 2017.godine

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl8 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije