Ostanimo u kontaktu
LPG Narona
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl1
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl2
GAZ Benz 1200x400px

POJAČALA SE ŽNK NERETVA

Ana-Marija Kalamize se predstavila već u prvoj pripremnoj utakmici

Objavljeno prije

ŽNK Neretva

U svojoj prvoj pripremnoj utakmici ŽNK Neretva je jučer ‘Iza Vage’ ugostila ŽFK Ekonomist iz Nikšića, inače višestrukog prvaka Crne Gore i sudionika Lige prvaka.

Iako bez nekoliko standardnih igračica, metkovske nogometašice odigrale su odličnu utakmicu i pogocima Veronike Terzić i novakinje u sastavu Ana-Marije Kalamize sa 2:1 savladale renomiranog suparnika.

ULTIMATE SPORTS GYM PLOČE – 740px

Nova pojačanja…

Ana-Marija Kalamiza novo je pojačanje ŽNK Neretve. Kalamiza je ostvarila zavidnu igračku karijeru igrajući za Split, Osijek i Marjan te za A reprezentaciju Hrvatske. Dva puta je bila najbolji strijelac 1. HNLŽ i jedna je od najboljih strijelaca u povijesti hrvatskog ženskog nogometa. Na oduševljenje domaće publike Kalamiza se svojom igrom istaknula već u prvoj pripremnoj utakmici gdje je postigla pobjednički gol.

Za ŽNK Neretvu jučer su igrale: Kešina, Jurković, Čajić, Suton, Žilić, Repeša, Šimunović, Terzić, Ćubić, Perić i, Herceg, a s klupe su u igru ušle još Sušak, Govorko, Mandić, A. Jurković, Marić, Kalamiza i Bokšić. Trener Duško Mijoč.

Sveznalica 7400xXpx

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

ULTIMATE SPORTS GYM PLOČE – 740px
Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Nedjelja 300×250
Svadbeni salon Dalmata 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE Biseri 300px

Najčitanije