Ostanimo u kontaktu

NOĆ MUZEJA

U petak u edukativnom centru ‘Congeria’ – Jama u Predolcu pokazna radionica HGSS-a

Objavljeno prije

Noć muzeja 2016 - Jama u Predolcu, Edukativni centr CongeriaHrvatsko muzejsko društvo u suradnji s brojnim hrvatskim muzejima i drugim baštinskim institucijama u petak 26. siječnja 2018. godine, po trinaesti put organizira manifestaciju Noć muzeja.

Edukativni centar Congeria – Jama u Predolcu u skladu s pozitivnom praksom će također sudjelovati u ovoj manifestaciji. Naglasak ovogodišnje manifestacije stavljen je na temu sporta i sportskih aktivnosti koje su dobrim dijelom ugrađene u naš rad pa ćemo stoga u suradnji s Hrvatskom gorskom službom spašavanja ispostave u Metkoviću organizirati radionicu pokaznog karaktera namijenjenu prvenstveno za mlađe uzraste do 18 godina starosti što ne isključuje ni odrasle koji se odluče za sudjelovanje.

Radionica će se održati na dan održavanja noći muzeja u petak, 26. siječnja 2018. godine od 15 do 18 sati na lokaciji edukativnog centra Congeria u Dubrovačkoj ulici br. 77 u Metkoviću. Molimo sve zainteresirane da nam po mogućnosti najave svoje sudjelovanje kako bi mogli kvalitetnije održati ovu praktičnu radionicu na zadovoljstvo svih aktivnih sudionika, tako i zbog same publike. Za sve informacije i prijavu za sudjelovanje možete nas kontaktirati na GSM 098 1744 999 ili na e-mail info©jama.hr.

Na dan održavanja manifestacije noći muzeja radno vrijeme će biti od 14 – 22 sata.

Srdačno vas pozdravljamo i do skorog viđenja!

Voditelj edukativnog centra Congeria – Jama u Predolcu, Markica Vuica

SRETAN ROĐENDAN

44 godine su prošle od osnutka KUD-a Metković

Objavljeno prije

44 godine su prošle od kad je osnovano Kulturno umjetničko društvo Metković, davne već 1977. godine, 9. veljače osnovan je ud skupine gradskih entuzijasta među kojima su bili profesori Radojka i Vide Bagur, Zdravko Obradović, Danilo Obradović, Marica Božinović i drugi…

Društvo je uglavnom djelovalo u školama, bilo osnovnim ili srednjim, a objedinjavalo je razne aktivnosti amaterskog stvaralaštva poput folklora, mandolinskog orkestra, zbora, dramskih aktivnosti, koje su se poslije odvojile u MAK, te čak i fotografske sekcije.

Koristimo ovu priliku da im poželimo da što prije počnu sa radom, da se u prostorijama Društva ponovo čuju pjesme i odzvanjaju koraci svih uzrasta našeg društva, na radost svih nas i čuvanja tradicije svog zavičaja. Sretan vam 44 rođendan!

Kao i cijelo društvo i vas je zadesila ova nazovimo je epidemiološka izolacija, ali sve je prolazno tako će i ovo proći, i uskoro će se opet u našem gradu čuti ples i pjesma.

 

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl8 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije