Ostanimo u kontaktu
LPG Narona MAXMART Opuzen
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl1
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl2
ICE PRO 1200
GAZ Benz 1200x400px
PIVAC 2 1200×300
PIVAC 1200×300

SKRIVENI ULIČNI FILM

U odličnom ambijentu Luke Metković održana projekcija filma ‘Prljavi ples’

Objavljeno prije

Večeras je na prostoru Luke Metković održana projekcija klasika Prljavi ples. Bio je to drugi film koji se prikazao u sklopu projekta Skriveni ulični film. Film Prljavi ples je izašao prije 32 godine u kojem su Patrick Swayze i Jennifer Grey odigrali nezaboravne uloge para Johnnyja i Baby.

Intimni ambijent Luke Metković zaista se pokazao kao savršena lokacija za ovaj film. Radujemo se budućim Skrivenim uličnim filmovima. Atmosferu s projekcije možete vidjeti kroz galeriju koju vam donosimo:

PLESNE SKUPINE NA TRGU

Svečano otvorena 39. Smotra folklora jadranske Hrvatske ‘Na Neretvu misečina pala’

Objavljeno prije

Posebno svečano danas je bilo na Trgu kralja Tomislava na kojem je otvorena 39. Smotra folklora jadranske Hrvatske ‘Na Neretvu misečina pala’.

U sklopu programa otvorenja brojnoj publici su se prigodno obratili predsjednik KUD-a Metković Mato Obrvan, zamjenik gradonačelnika Metkovića Robert Doko te župan Nikola Dobroslavić koji je ujedno i otvorio ovogodišnju Smotru.

Svojim nastupima otvorenje ovogodišnje Smotre uveličali su VU ‘Kumpanjija’ iz Blata koji su izveli svoj poznati Viteški ples od boja Kumpanjija i starinski Blajski tanac, sve dobne skupine KUD-a Metković izvele su Neretvansku poskočicu, a mlađa Ženska pjevačka skupina KUD-a Metković otpjevala je ‘Na Neretvu misečina pala’. FD ‘Kumpanija’ iz Vela Luke izvela je svoj Ples od boja, KUD Marko Marojica iz Župe dubrovačke Župske bali polka, čičak, dueta, mazurka i poskočica, a ovogodišnji predstavnici Smotre folklora Vinkovačke jeseni’ KUD Šokadija Stari Mikanovci ‘Kolo prid crkvom svete Klare’.

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740

Program otvorenja je vodila Romana Gabrić, a nastavljen je u GKS-u Metković u kojem se trenutno održava prva Večer folklornih skupina. U sklopu programa ovogodišnje Smotre u Metkoviću se okupilo gotovo 1500 sudionika iz 57 folklornih skupina.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Šambrole
SNJEŽANA ĆUŽE Biseri 300px

Najčitanije