Ostanimo u kontaktu

HIT KOMEDIJA

Rasplesane ‘Brodolomke’ ispunile kazališnu dvoranu GKS-a

Objavljeno prije

Predstava-Brodolomke-(23)

Komedija Brodolomke, u nedjelju navečer napunila je kazališnu dvoranu Gradskog kulturnog središta Metković. Predstavu nastalu prema predlošku Ane Maras Harmander, u režiji Krešimira Dolenčića, publika je odlično prihvatila i ispratila velikim pljeskom.

Brodolomke su dirljiva priča o četiri žene zarobljene na jednom mjestu. Iako različitih životnih priča, sudbina ih poveže na najneobičniji način, kroz ovisnost o alkoholu. Zamislite samo što biste vi napravili da ste zatvoreni u četiri zida sami sa sobom? A što bi tek napravili da ste u nemogućnosti suočiti se sami sa sobom zatvoreni s još troje koji se traže? Biste li pjevali? Biste li plesali? To naše žene rade. One u nesreći pokušavaju otkriti novi život, vlastiti put i možda promijeniti sudbinu.

Rasplesane ‘Brodolomke’ na terapiji nastale su prema predlošku Ane Maras Harmander, a u režiji Krešimira Dolenčića.

U predstavi glume, plešu i pjevaju: Daria Lorenci Flatz, Sanja Milardović, Ecija Ojdanić, Anita Matić Delić/Nataša Kopeč, Luka Petrušić/Sven Šestak.

FOTOGALERIJA

Nedjeljna idila na Ušću

Objavljeno prije

Mnoštvo ljudi, idilične prizore i ovoliku razina zena koja se rijetko viđa, jučer je na Ušću ovjekovječio Nikša Margeta u svome albumu “Sunday”. Fotografije dijelimo s vama, jer smo uvjereni da ovolika razina opuštenosti mora djelovati na vas i uljepšati vam ponedjeljak.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama1 300×250
Grey&Pardino Pub Kviz 300px

Najčitanije