Ostanimo u kontaktu
AKCIJA! Dalmata Jura shop LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

HIT KOMEDIJA

Rasplesane ‘Brodolomke’ ispunile kazališnu dvoranu GKS-a

Objavljeno prije

Predstava-Brodolomke-(23)

Komedija Brodolomke, u nedjelju navečer napunila je kazališnu dvoranu Gradskog kulturnog središta Metković. Predstavu nastalu prema predlošku Ane Maras Harmander, u režiji Krešimira Dolenčića, publika je odlično prihvatila i ispratila velikim pljeskom.

Brodolomke su dirljiva priča o četiri žene zarobljene na jednom mjestu. Iako različitih životnih priča, sudbina ih poveže na najneobičniji način, kroz ovisnost o alkoholu. Zamislite samo što biste vi napravili da ste zatvoreni u četiri zida sami sa sobom? A što bi tek napravili da ste u nemogućnosti suočiti se sami sa sobom zatvoreni s još troje koji se traže? Biste li pjevali? Biste li plesali? To naše žene rade. One u nesreći pokušavaju otkriti novi život, vlastiti put i možda promijeniti sudbinu.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Rasplesane ‘Brodolomke’ na terapiji nastale su prema predlošku Ane Maras Harmander, a u režiji Krešimira Dolenčića.

U predstavi glume, plešu i pjevaju: Daria Lorenci Flatz, Sanja Milardović, Ecija Ojdanić, Anita Matić Delić/Nataša Kopeč, Luka Petrušić/Sven Šestak.

PROMETNA NESREĆA KOD KOMINA

U sudaru četiri osobna vozila nastala velika materijalna šteta

Objavljeno prije

U petak oko 8:00 došlo je do prometne nesreće na Jadranskoj magistrali između Komina i Opuzena.

Kako su nam rekli iz OKC-a, u nesreći su sudjelovala četiri osobna vozila, a kako doznajemo dva su se sudarila frontalno. Tri vozila su stranih registracijskih oznaka dok je jedno vozilo dubrovačkih registracija. U sudaru je ozlijeđena jedna osoba.

Promet se odvija bez zastoja.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Jastučići s čokoladom 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije