Ostanimo u kontaktu
LPG Narona MAXMART Opuzen
GAZ Benz 1200x400px
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl1

PRIRODOSLOVNI MUZEJ METKOVIĆ

Otvorena izložba ‘Skriveni stanovnici doline Neretve’

Objavljeno prije

U Prirodoslovnom muzeju Metković u ponedjeljak je otvorena izložba ‘Skriveni stanovnici doline Neretve‘. Ovaj prvi domaći postav otvorio je gradonačelnik Metkovića Dalibor Milan, a uvodno su govorili ravnateljica muzeja, Ivana Baće,  autor izložbe  mr. Petar Crnčan, koji je kroz proteklu godinu u dolini Neretve prikupio preko 280 vrsta školjkaša, što će ostati trajni fundus našega muzeja.

Ako ste propustili sinoćno otvorenje, izložbu može pogledati do svibnja 2019. godine, kada kreće u druge muzeje diljem Hrvatske promičući prirodna bogastva doline Neretve.

URNEBESNA KOMEDIJA

Predstava ‘Ako sam žena, nisam konj’ u srijedu u GKS-u Metković

Objavljeno prije

U Gradskome kulturnome središtu Metković u srijedu, 6. ožujka s početkom u 20 sati na rasporedu je predstava ‘Ako sam žena, nisam konj’.

Ulogu tumači Ana Poznanović, a režiju potpisuje Jovan Ljubenović. Cijena ulaznice je 12 eura, a možete ih kupiti u GKS-u Metković svakim radnim danom u vremenu od 9 do 13 sati ili uoči predstave.

Riječ je o komediji za “jake žene” i “hrabre muškarce” u kojoj “pametna žena radi glupe stvari zbog ljubavi”. Predstava na komičan način prikazuje sazrijevanje od prvoga zaljubljivanja do prvih bora i jednu od najvažnijih borbi svake žene – borbu da prihvati samu sebe. Inače, stand up komičarka i glumica Ana Poznanović u svijet stand up komedije ulazi nakon objavljenog romana „Vrati se mami, siso“. Riječ je o romanu o mladoj ženi koja bezuspješno pokušava da se izbori s balkanskim vrijednostima, maminim sinovima i svojom disfunkcionalnom obitelji. Nakon tog romana ulazi u svijet stand up komedije, prvo uz iskusne kolege komičare, a zatim i sa samostalnim One woman show nastupima koji privlače kako žensku, tako i mušku.

TASLAK 740xXXX

Predstava ‘Ako sam žena, nisam konj’ je ujedno i predstava za koju se traži karta više diljem regije.

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740
Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Kolači
Svadbeni salon Dalmata 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE Biseri 300px

Najčitanije