Ostanimo u kontaktu
Dalmata - Jura Shop Vas časti niskim cijenama! LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

SHOW TIME

U tijeku su prijave kandidatkinja za šestu sezonu RTL-ove emisije ‘Ljubav je na selu’

Objavljeno prije

Ljubav je na selu, RTL

Foto: RTL Televizija

Brakovi, veze, romantična vjenčanja i ljubavi koje traju i danas – tako zvuči epilog pet uspješnih sezona dokumentarne sapunice Ljubav je na selu. U potrazi ste za nekim kome ćete darovati svoje srce? Prijavite se, jer tko zna, možda baš vas pogodi Amorova strelica!

Ekipa RTL-a priprema za novu, šestu sezonu emisije Ljubav je na selu i u potrazi je za novim kandidatkinjama. Traže se žene i djevojke koje su slobodne (nisu u vezi niti braku) te u dobi između 20 i 60 godina. Kandidatkinje će se vodit na farmu RTL-ovih ovogodišnjih farmera, gdje će se upoznati a možda i zaljubiti (što i je krajnji cilj). Snimanje ne iziskuje puno vremena i svi troškovi smještaja, hrane i prijevoza su pokriveni.

Ljubav je na selu, RTL

Doživite nešto novo! Zaljubite se! Upoznajte i iskusite čari života na selu!

ULTIMATE SPORTS GYM PLOČE – 740px

Slobodni ste i tražite ljubav svog života?
Volite upoznavati ljude, zabavljati se i uživati u životu?
Ne čekajte da vas pronađe ljubav! Pronađite vi nju!
Upoznajte naočitog farmera ili zgodnu farmericu i zaljubite… jer…

LJUBAV JE NA SELU !!!

Sveznalica 7400xXpx

Prijavite se putem e-maila ljubavjenaselu@rtl.hr,
pozivom na broj 060 501 556 ili SMS-om na 666555 s porukom „farmer“

Sve kandidate možete pronaći na ovom linku! Pripremite se.. jer selo je opet spremno za romansu!

LJUBAV JE NA SELU se emitira na RTL televiziji te je jedna od najgledanijih emisija u regiji s milijunskim gledateljstvom, što može biti i odlična platforma za prezentaciju mjesta iz kojeg kandidatkinje dolaze.
Nastavi čitati

SJETIMO SE S PIJETETOM

Poštovani čitatelji sretan Vam Dan pobjede i domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja

Objavljeno prije

Dan pobjede i domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja slavi se u Hrvatskoj 5. kolovoza svake godine kao spomen na pobjedu u Domovinskom ratu. Na taj dan 1995. Hrvatska vojska je oslobodila okupirani grad Knin u vojno-redarstvenoj operaciji Oluja.

Nakon četverogodišnje okupacije gotovo trećine hrvatskog teritorija, života u izbjeglištvu i u strahu od neprijateljskih napada na izložene hrvatske gradove, a nakon brojnih neuspješnih pregovora i mirovnih inicijativa, Republici Hrvatskoj ništa drugo nije preostalo nego vlastitom oružanom silom osloboditi hrvatski teritorij. U svitanje 4. kolovoza 1995. započela je Operacija Oluja.

Nakon početnog djelovanja snaga HRZ-a te topničke pripreme po vojnim ciljevima hrvatske snage krenule su u akciju istodobno iz 30 pravaca na bojišnici dugoj 700 kilometara. Udarnu snagu na glavnim pravcima napada činile su gardijske brigade, potpomognute specijalnom policijom MUP-a i Hrvatskim gardijskim zdrugom te domobranskim i pričuvnim postrojbama. Glavni smjerovi napada bili su s Dinare i Velebita u pravcu Knina. Već u operaciji Ljeto 95 stvoreni su preduvjeti da s vrhova Dinare prema Kninu krenu 4. i 7. gardijska brigada. S druge strane s Velebita preko Svetog Roka su u pravcu Knina prodirale Specijalne postrojbe MUP-a.

Oslobađanjem Knina, središta neprijateljske pobune u Hrvatskoj, ostvaren je najvažniji strateško-politički i vojni cilj operacije Oluja i cijelog Domovinskog rata. Samo nekoliko dana poslije i na sjevernom dijelu bojišnice neprijateljske snage 21. kordunskog korpusa prisiljene su potpisati predaju.

Operacijom je vraćen u hrvatski ustavno-pravni poredak cijeli okupirani teritorij, osim istočne Slavonije. Oluja je uz Bljesak ključna akcija koja je dovela do kraja Domovinskog rata. U operaciji je oslobođeno 10.400 četvornih kilometara ili 18,4 posto ukupne površine Hrvatske. Uspješna operacija Oluja dovela je i do mirne reintegracije Hrvatskog podunavlja te je značajno doprinijela skorom kraju rata u BiH.

ULTIMATE SPORTS GYM PLOČE – 740px

Nakon oslobođenja omogućen je povratak 210.592 Hrvatskih prognanika: s područja oslobođenih “Bljeskom” i “Olujom” 126.909 a iz iz hrvatskog Podunavlja 83.683 osoba.

Praznik se u početku zvao Dan domovinske zahvalnosti. Nazivu je kasnije dodan i “Dan pobjede”, a od 2008. i “Dan hrvatskih branitelja”. Zbog dugog punog naziva, kojem se često dodaje i “obljetnica VRO ‘Oluja'”, u medijima i neformalnoj komunikaciji često se naziva samo “Dan pobjede”.

Sveznalica 7400xXpx
Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Kolači -kutija 300×250
Svadbeni salon Dalmata 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije