Ostanimo u kontaktu
LPG Narona
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl2
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl1
GAZ Benz 1200x400px

USKORO I ALBUM

Versi u Metkoviću snimaju spot za pjesmu ‘Šatro ljubavna’

Objavljeno prije

Versi (8)

Versi prošlog i ovog tjedna u Metkoviću snimaju spot za njihovu novu pjesmu Šatro ljubavna.

Autor teksta i glazbe je Goran Komazin Meka, a autor aranžmana Dragan Brnas Fudo.

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740

Kao sve dosadašnje spotove i ovaj spot je snimala ekipa 3kCinema (Ilija Kordić), a spot se snima na nekoliko lokacija u Metkoviću (park, riva, silos-Mlin), a u fotogaleriji možete pogledati fotografije sa snimanja.

Glazbeni sastav Versi čine Nikica Ilić, Hrvoje Ilić, Jakov Barbir, Martin Barbir, Ivan Vučković i Alen Burić, a promocija pjesme će biti na CMC televiziji te će versi uskoro promovirati i njihov prvi album.

Sveznalica 7400xXpx

UHIĆENI NA GRANICI

Na ljetovanju otuđili jet-ski i odvezli ga u Češku

Iako su na ljetovanju koristili vlastiti jet-ski, vratili su se u mjesto ljetovanja i od tamo otuđili još jedan jet-ski te ga odvezli u Češku gdje ga policija pokušava naći putem međunarodne policijske suradnje

Objavljeno prije

Foto: Ilustracija

Provedenim kriminalističkim istraživanjem policijskih službenika Policijske postaje Metković dvojica Poljskih državljana u dobi od 43 i 23 godine osumnjičeni su za kazneno djelo krađe i rano jutros predani pritvorskom nadzorniku Policijske postaje Metković.

Naime, u nedjelju, 16. srpnja 44-godišnjak je policiji prijavio krađu jet-skia koja se dogodila prethodne noći. Plovilo je bilo privezano za pontonsku platformu u moru u mjestu Blace u općini Slivno.

Provedenim kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno kako su plovilo otuđili spomenuti poljski državljani koji su tu prethodno bili na ljetovanju.

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740

Naime, tijekom ljetovanja su i sami koristili osobni jet-ski, te su se nakon odjave i povratka u Poljsku, zaustavili u BiH gdje su svoj jet-ski ostavili i praznim se trilerom vratili u Blace odakle su otuđili jet-ski kojeg su potom ostavili u Češkoj.

Uhićeni su na PGP Stara Gradiška temeljem raspisane potrage PP Metković kada su se vraćali po svoj jet-ski u BiH s namjerom da ga vrate u Poljsku.

Sveznalica 7400xXpx

Otuđeni jet-ski za sada nije pronađen i s tim ciljem je zatražena međunarodna policijska suradnja.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Nedjelja 300×250
Svadbeni salon Dalmata 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije