Ostanimo u kontaktu
Taslak d.o.o. LPG Narona
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl2
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl1
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl3
GAZ Benz 1200x400px

'VESLA PRVAKA'

Poslušajte himnu Udruge lađara Zagreb, plod suradnje s braćom Brnas

Objavljeno prije

Da lađari Zagreba vole Neretvu i Maraton lađa dosad su nebrojeno puta pokazali, međutim svojim novim potezom, himnom ‘Vesla prvaka‘  pokazuju koliko su ozbiljni u pohodu na Veliki štit kneza Domagoja.

Himna ‘Vesla prvaka’ plod je suradnje s braćom Brnas. Ivica Brnas-Fudo potpisuje tekst, a glazbu, aranžman i produkciju Dragan Brnas-Fudo.

– Bilo mi je zadovoljstvo raditi himnu ekipi Zagreba, što i nije bilo teško, s obzirom na njihovu emociju i ljubav spram Neretve i maratona, – kratko je prokomentirao Ivica Brnas-Fudo.

ULTIMATE SPORTS GYM PLOČE – 740px

Poslušajte himnu Udruge lađara Zagreb – ‘Vesla prvaka’.

 

Sveznalica 7400xXpx

VUK 2023.

Udaraljkaški dribling Suzane Komazin na 13. Večerima udaraljkaša u Križevcima

Objavljeno prije

Suzana Komazin magistrica ekonomije i glazbe, nastupila je na 13. Večerima udaraljkaša u Križevcima koji u centar Prigorja već 13 godina dovodi domaće i inozemne majstore perkusioniste čije nadahnute izvedbe odzvanjaju cijelim gradom. Ove se godine održao u Koncertnoj dvorani Glazbene škole Alberta Štrige i trajao je od 15. do 17. rujna. Uz večernje koncerte sva tri dana, na kojima se odvijao i udaraljkaški dribling, nudio se i edukativni program. Poseban fokus 13. izdanja VUK-a su radionice za najmlađe, namijenjene djeci od 4 do 10 godina.

Suzanin subotnji koncert,inspiriran hrvatskim skladateljima, bio je poseban „glazbeni dribling“ kroz različite udaraljkaške instrumente kako bi publici pokazala zanimljivi i pomalo neuobičajeni načini sviranja udaraljki.

ULTIMATE SPORTS GYM PLOČE – 740px

 

Na koncertu su izvedena djela hrvatskih skladatelja: Borisa Papandopula „Koncert za ksilofon i gudače“ za čiju je izvedbu uz pratnju Zagrebačkih solista Suzana dobila Rektorovu nagradu, Ivane Kuljerić Bilić „Tafate“ za marimbu i udaraljke i Frane Đurovića čija je skladba svoju praizvedbu doživjela u lipnju ove godine a posvećena je upravo Suzani „Imaš dobar dribling a praviš se lud“ za četiri timpana . Uz domaće skladatelje na programu je također izvedena i jedna skladba inozemnog skladatelja i udaraljkaša Caseya Cangelosia „Sleight of And Evil Hand“ za mali bubanj i metronom.

Sveznalica 7400xXpx

Kao gosti na koncertu pridružili su se Lovro Baričević uz udaraljke i umjetnički savjetnik Damir Gregurić  – klavirska pratnja.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Kolači -kutija 300×250
Svadbeni salon Dalmata 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px
BK RELAKS 300px

Najčitanije