Ostanimo u kontaktu
Dalmata - Jura Shop Vas časti niskim cijenama! LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

NOVI VIDEO NERETVANSKOG SLAVUJA

Branko Medak izdao novi spot za pjesmu ‘Nostalgija’

Objavljeno prije

Branko Medak

Novi video spot Branka Medaka za pjesmu ‘Nostalgija’ ugledao je svjetlo dana. Video spot je posvećen generacijama koje su bile prisiljene napustiti domovinu trbuhom za kruhom. Radnja prati jednu obitelj gdje sin napušta svoj dom, te se u isto vrijeme prisjeća svog djetinjstva kada je njegov otac činio to isto. Pri odlasku ispraća ga majka, koja se na isti način opraštala od njegovog oca prije odlaska u inozemstvo. Na kraju nostalgija za rodnim krajem biva jača, te se glavni lik vraća svome domu.

Ovo je zapravo obrada stare pjesme M. Hrnića u izvedbi Branka Medaka. Tekst i glazbu napisao je Teo Trumbić, aranžman Želimir Škarpona i Dalibor Musap. Video produkcija je Jedina.hr iz Splita, a kadrovi iz videa snimani su u etno eko selu “Škopljanci”.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Branko Medak o pjesmi ‘Nostalgija’ objavio je na svojoj službenoj facebook stranici:

– Dragi prijatelji, hvala ponajprije dragom Bogu što smo uspjeli “izbaciti” još jednu pjesmu – korak bliže novom albumu. Pjesmu Nostalgija posvetio bih svima koji su nekada, ali nažalost i danas, prisiljeni napustiti Hrvatsku u nadi da će pronaći bolji život u tuđini. Sve se u čovjeku može promijeniti, ali ona nostalgija za domom, svojim ognjištem, prisutna je u srcu uvijek. Hvala gosp. Teu Trumbiću koji mi je dozvolio obraditi ovu pjesmu i tako je oteti od zaborava. Hvala gosp. Želimir Škarpona i gosp. Dalibor Musap na odličnom aranžmanu kojeg su odradili. Hvala Etno eko selo Škopljanci, gđi. Mirjani Beram, gđici. Karla Kapov, KUD Putalj. Hvala mojoj obitelji koja me podržava u ovome što radim. I na kraju veliko i od srca hvala studiju Jedina.hr koji su dokaz kako još uvijek ima dobrih ljudi, – napisao je Medak.

Branko Medak (28) od djetinjstva je glazba njegova ljubav, a punih 10 godina glazbu živi putem klavira, harmonike, gitare i tenorskog glasa koji u trenucima odzvanja poput trogirskog slavuja, Vinka Coce. Član je poznatog glazbenog sastava “Vertigo”. Nastupao je na raznim festivalima i osvajao nagrade od kojih bismo izdvojili Melodije Hrvatskog Juga Opuzen 2015. sa pjesmom “Repatice”, a 2016. na istoimenom festivalu osvaja Grand Prix u duetu sa Nevenom Ereš i pjesmom “Moja dalma”.

Branko uskoro izdaje svoj prvi album, a pjesmom “Nostalgija” korak je bliže ka tom cilju.

GU ELLY BAŠIĆ, ZAGREB

Učenica OGŠ Metković Nela Bulum na državnoj smotri klarinetista

Objavljeno prije

U subotu, 26. studenoga održana je 1. državna smotra klarinetista na GU Elly Bašić u Zagrebu.

Na koncertu učenika nastupila je Nela Bulum, učenica 5. razreda OGŠ Metković u klasi prof. Marije Berljak.

– Čestitamo Neli i njezinoj profesorici na lijepom predstavljanju OGŠ Metković, – poručili su iz OGŠ Metković.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Jastučići s čokoladom 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije