Ostanimo u kontaktu
Advent Metković LPG Narona
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl2
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl1
GAZ Benz 1200x400px

COCKTAIL MAJSTOR

Zapalio atmosferu, ali i goste kafića

Objavljeno prije

cocktail

U ranim jutarnjim satima jučer, 18. srpnja, 22-godišnji djelatnik ugostiteljskog objekta na Korčuli je, s ciljem podizanja atmosfere u objektu, po dijelu šanka prolio alkoholno piće i zapalio ga od kojeg plamena je lakše ozlijeđeno pet osoba i to troje državljana Australije, jedan državljanin Novog Zelanda i državljanin RH, također zaposlenik objekta.

Nakon pružene liječničke pomoći četvorica ozlijeđenih su pušteni kući, dok je jedan od australskih državljana zadržan na liječenju u splitskoj bolnici.

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja, zbog sumnje da je počinio kazneno djelo Dovođenje u opasnost života i imovine opće opasnom radnjom ili sredstvom, policija protiv 22-godišnjaka podnosi kaznenu prijavu nadležnom državnom odvjetništvu u Dubrovniku.

PU DUBROVAČKO-NERETVANSKA

Predsjednik udruge preko 12 tisuća eura potrošio za sebe, umjesto na životinje o kojima je udruga brinula

Osim što je osobno uzeo preko 12 tisuća eura, da bi opravdao podizanje gotovine, odnosno trošenje novčanih sredstava sa žiro računa udruge, u poslovnim knjigama udruge evidentirao je ukupno 67 nepotpunih i nevjerodostojnih putnih naloga

Objavljeno prije

Foto: Ilustracija

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem policijskih službenika Službe kriminalističke policije Policijske uprave dubrovačko-neretvanske 48-godišnjak se sumnjiči za dva kaznena djela i to zlouporabu povjerenja u gospodarskom poslovanju i povredu vođenja trgovačkih ili poslovnih knjiga.

Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da je osumnjičeni, kao predsjednik udruge s područja Dubrovačko-neretvanske županije koja se bavi životinjama, ujedno jedini ovlašteni za raspolaganje novčanim sredstvima udruge, od početka 2020. do kraja 2022. godine, na ime akontacija za materijalne troškove, sa žiro računa udruge u gotovini podigao 41.943,70 eura, a dio kojih troškova, odnosno naknada, u ukupnom iznosu od 12.132,12 eura, se ne može povezati s radom udruge ili se odnosi na obračun naknade za inozemne dnevnice na koje osumnjičeni  nije imao pravo ili se odnosi na naknade na koje  nije imao pravo, čime je prouzročio štetu udruzi  u iznosu od 12.132,12 eura. 

Također je utvrđeno kako je, da bi opravdao podizanje gotovine odnosno trošenje novčanih sredstava sa žiro računa udruge, u poslovnim knjigama udruge evidentirao ukupno 67 nepotpunih i nevjerodostojnih putnih naloga.

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740

Protiv osumnjičenog slijedi kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Nedjelja 300×250
Svadbeni salon Dalmata 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE Biseri 300px

Najčitanije