Ostanimo u kontaktu
Dalmata Jura shop LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

JVP METKOVIĆ POTPOMAŽE KOLEGE U PODGORI

Veliki požar kod Podgore širi se prema Parku prirode Biokovo

Objavljeno prije

JVP Metković, požar u Podgori

Šumski požar buknuo je noćas između Gornjih Tučepa i Podgore, zbog čega je od jutra zatvoren promet na cestama koje vode u ta mjesta makarskog primorja. Vatra je obuzdana prema Podgori i Tučepima.

Vatrogascima Splitsko-dalmatinske županije i DIP-a Šibenik, koji gase uz pomoć kanadera, priključili su se i vatrogasci JVP Metković.

Prema prvim procjenama, u požaru su izgorjele masline, borova šuma i nisko raslinje na površini od oko 250 hektara, a požar se i dalje širi prema Parku prirode Biokovo. Više nema opasnosti za kuće Podgorana, a i gosti hotela “Sirena” vratili su se u hotel.

Požar iznad magistrale buknuo je u 2.25, a odmah nakon dojave na teren je izišlo stotinjak vatrogasaca iz Trogira, Seget Vranjice, Kaštela, Podstrane, Omiša, Splita, Dugog Rata, Gata, Kučića, Zadvarja, Klisa, Dugopolja, Solina, Lovreća, Zagvozda i Imotskog, a od jutros gasiteljima u gašenju pomažu i tri kanadera.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Kako doznajemo vatra je otklonjena od samoga mjesta i na području Podgore ponovno je uključena struja. Jadranska magistrala je još uvijek zatvorena, pa je jedini put prema jugu autocestom preko Baške Vode i tunela Svetog Jure do Ploča. Također je zatvorena cesta prema Biokovu i Svetom Juri.

TRAGEDIJA U VRGORCU

Dvije osobe poginule u padu s motocikla

Objavljeno prije

Dvije su osobe smrtno stradale noćas u Vrgorcu nakon pada s motocikla, izvijestila je u subotu ujutro Policijska uprava Splitsko-dalmatinska.

Policija je navela da je u subotu oko 1.50 u Vrgorcu, ulici Šetalište Mate Raosa bb, došlo do proklizavanja i pada motocikla na kojem su bile dvije osobe koje su u nesreći smrtno stradale.

Promet se odvija obilazno kroz centar Vrgorca, priopćila je policija.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Sirnica Uskrs 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije