Ostanimo u kontaktu
AKCIJA! Dalmata Jura shop LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

SPORTSKA ZAJEDNICA GRADA METKOVIĆA

Vandalizam na igralištu Omladinskoga nogometnog kluba Metković

Objavljeno prije

U noći s 23. na 24. srpnja 2021. na igralištu Omladinskoga nogometnog kluba Metković dogodio se čin vandalizma, prilikom kojeg je počinjena materijalna šteta na imovini Grada Metkovića, a kojom upravlja Ustanova za kulturu i sport Metković.

Na mjesto događaja pozvani su službenici kriminalističke policije Policijske postaje Metković koji su izuzeli snimke videonadzora postavljene na igralištu ONK Metkovića te pomoću njih identificirali počinitelje, a koji su potom predani na daljnje postupanje.

S obzirom da u posljednje vrijeme svjedočimo učestalijoj devastaciji javne imovine na području grada Metkovića, pa tako i uništenju sportske imovine, ovim putem želimo skrenuti pozornost na nekoliko važnih činjenica.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Ustanova za kulturu i sport Metković skrbi o svim sportskim objektima na području grada Metkovića. Kroz svoj rad, cilj nam je kontinuirano doprinositi poboljšanju kvalitete treniranja sportaša starijih i mlađih uzrasta metkovskih klubova. U skladu s tim, a u suradnji s Gradom Metkovićem, ulažemo znatna sredstva u izgradnju, sanaciju i opremanje sportske infrastrukture. Smatramo kako na taj način doprinosimo razvoju naših sportaša što će, vjerujemo, rezultirati brojnim sportskim odličjima. Osim što svaki čin vandalizma uništava javnu imovinu, znatno nas usporava u ostvarenju našega cilja jer sredstva i napore, umjesto u razvoj sporta i sportske infrastrukture, ulažemo u sanaciju materijalne štete. Iz tog razloga, najoštrije osuđujemo svaki čin vandalizma.

Želimo naglasiti i kako je na dijelu sportskih objekata kojima upravlja Ustanova za kulturu i sport Metković postavljen videonadzor, koji će se u skorije vrijeme postaviti i na preostale objekte. U skladu s tim, i ubuduće ćemo u slučaju eventualne devastacije naše imovine, a u suradnji s policijom, napraviti sve da se počinitelji otkriju te kazne.

Ipak, naša je želja da se vandalizam ne događa. Kako na našoj, tako ni na bilo čijoj imovini. Zato apeliramo na sve građane da zajedničkim snagama skrbimo o svemu onome što imamo. Smatramo da svi možemo i moramo dati svoj doprinos u očuvanju javne imovine koju smo dužni ostaviti u naslijeđe mlađim generacijama.

S poštovanjem,
Ustanova za kulturu i sport Metković
Ante Zovko, pomoćnik ravnatelja, v.r.

NESREĆA NA NERETVI

Prilikom ribolova utopio se naš stariji sugrađanin

Objavljeno prije

Foto: Metković NEWS

U ranim jutarnjim satima, prilikom ribolova na Neretvi utopio se naš stariji sugrađanin.

Kako neslužbeno doznajemo, uočen je čamac kako prazan pluta po Neretvi, što je bio povod djelatnicima JVP Metković da krenu u potragu. Nedugo zatim pronađeno je i tijelo nesretnog sugrađanima, te je uz pomoć djelatnika PP Metković osoba identificirana.

Okolnosti zbog kojih je došlo do pada u vodu još uvijek nisu poznate, kao i je li smrt nastupila prije toga. Očevid je u tijeku, više detalja donosimo po primitku službenog izvješća.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Počivao u miru Božjem. Obitelji izražavamo iskrenu sućut.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Jastučići s čokoladom 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije