Ostanimo u kontaktu
DALIBOR MILAN 1200/300px 1
DALIBOR MILAN 1200/300px 2
DALIBOR MILAN 1200/300px 3

IN MEMORIAM

Umro je Ante Polić, rukometaš prve generacije RK Mehanika

Objavljeno prije

Iznenada je  u 73. godini života umro Ante Polić  pok. Hrvoje (1947.-2019.), rukometaš prve generacije RK Mehanika. Za njim tuguju supruga Dita, sin Hrvoje, kći Slavica, sestre Dorotea i Ivana, rodbina i prijatelji, te svi prijatelji rukometa u Metkoviću.

Sjećamo ga se kao vrsnog igrača na pozicijama lijevog vanjskog i lijevog krila, izvrsnog strijelca, sportskog borca i čovjeka koji je svojim potezima na rukometnim terenima mamio pljesak gledališta.

NIKOLA KRSTIČEVIĆ 740/300px

Volio je (i igrao) rukomet i prije osnivanja RK Mehanika (1963) i početka službenog natjecanja u ligama Bosne i Hercegovine. Zajedno s Ivanom i Nikolom Matićem, Lukom Verajom, Srećkom Jakićem, Tomom Dragovićem, Juricom Volarevićem, Ivanom Jelčićem, Jurom Obrvanom, Nevenom Šimunkovićem, Zdravkom Vučičevićem i ostalim igračima ne samo iz te prve generacije, ponosno je nosio Mehanikin dres sve do isteka 1971.godine kada se klub natjecao u Dalmatinskoj rukometnoj regiji, a potom je kraće vrijeme igrao u Čapljini.

U njegovoj igri osim golova bilo je i vica i događaja koji se i danas pamte. On je rukomet živio dajući igri i nastupima svoj originalan, poseban pečat. Njegovi suigrači ističu da je bio vrhunski rukometaš, gospodin, i okosnica momčadi.

NIKOLA DOBROSLAVIĆ 740/300px

Specijalnost mu je bila ‘polueret’, pa je pogađao i onda kad su  njegovi čuvari to najmanje očekivali.

U mladosti se uz rukomet bavio i glazbom, svirao je i pjevao, zabavljao se i veselio. Uz rukomet naravno. Radni vijek proveo je u PODUH-u.

MOST Nikica Hajvaz 740×154

Iznenadna smrt prekinula je njegove umirovljeničke dane i obiteljsku sreću.

Posljednji ispraćaj iz mrtvačnice na groblje sv.Ivana u Metkoviću, bit će u srijedu, 4.rujna u 18 sati.

Neka Ti je vječna hvala i slava !

ROKO TOLIĆ 740/300px

PP METKOVIĆ

38-godišnjak prijavljen za neovlaštenu proizvodnju i promet drogama

Objavljeno prije

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem policijskih službenika Policijske postaje Metković utvrđena je osnovana sumnja da je 38-godišnji muškarac počinio kazneno djelo „Neovlaštena proizvodnja i promet drogama“

Jučer, 3. svibnja, tijekom jutarnjim sati, policijski službenici su temeljem naredbe Općinskog suda u Metkoviću, izvršili pretragu obiteljske kuće i automobila koje spomenuti koristi, kada su pronašli digitalnu vagu i preko 85 g marihuane, od kojih je 38,6 g pronađeno u kuhinjskim elementima dok je 18 pizeva ukupne gramaže od 47,2 g pronađeno u spavaćoj sobi.

NIKOLA KRSTIČEVIĆ 740/300px

Pronađena droga i digitalna vaga kao i njegov mobilni uređaj su uz potvrdu oduzeti, a policija je protiv 38-godišnjaka podnijela kaznenu prijavu nadležnom državnom odvjetništvu

NIKOLA DOBROSLAVIĆ 740/300px
ROKO TOLIĆ 740/300px
Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl7 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije