Ostanimo u kontaktu
LPG Narona MAXMART Opuzen
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl1
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl2
ICE PRO 1200
GAZ Benz 1200x400px
PIVAC 2 1200×300
PIVAC 1200×300

ČAPLJINA

U teškoj prometnoj nesreći poginuo 30-godišnjak

Objavljeno prije

U subotu poslijepodne se u Čapljini dogodila teška prometna nesreća u kojoj je jedna osoba smrtno stradala, potvrđeno je iz MUP-a Hercegovačko-neretvanske županije (HNŽ).

Kako je potvrđeno za Hercegovina.info iz te institucije, oko 14:30 sati došlo je do sudara osobnog automobila BMW i motocikla Piaggio.

Teške tjelesne ozljede zadobio je I. Š. (1994.) iz Tasovčića koji je upravljao motociklom, te je vozilom hitne pomoći Čapljina izvršen transport ozlijeđenog u Mostar, ali je muškarac od zadobivenih ozljeda preminuo.

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740

Očevid su na mjestu nezgode uradili službenici Policijske uprave Čapljina, te je o svemu obaviješten i dežurni županijski tužitelj.

PP METKOVIĆ

Kazneno prijavljena djelatnica koja je lažnom diplomom došla do boljeg radnog mjesta

Zbog sumnje da je počinila kazneno djelo krivotvorenja isprave osumnjičena je kazneno prijavljena nadležnom državnom odvjetništvu u Metkoviću

Objavljeno prije

Provedenim kriminalističkim istraživanjem policijskih službenika Policijske postaje Metković 55-godišnjakinja se sumnjiči za kazneno djelo krivotvorenja isprave.

Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno kako je izradila lažnu potvrdu o radnom odnosu, navodno izdanu 1992. g. od strane trgovačkog poduzeća iz Bosne i Hercegovine, a kojom se potvrdom potvrđuje osumnjičenoj da je radila na radnom mjestu kreditnog referenta tijekom 1988. i 1989. g. čime je navodno stekla iskustvo za rad na poslovima računovodstva.

Osumnjičena je lažnu potvrdu upotrijebila kao pravu na način da je početkom 2019. g. istu predala u zdravstvenu ustanovu u kojoj je bila zaposlena i temeljem koje je s radnog mjesta čistačice preraspoređena na radno mjesto informatičkog referenta.

OGLAS Zemljišta Jerkovac 740

Policija protiv osumnjičene podnosi kaznenu prijavu nadležnom državnom odvjetništvu u Metkoviću.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Šambrole
SNJEŽANA ĆUŽE Biseri 300px

Najčitanije