Ostanimo u kontaktu
Dalmata - Jura Shop Vas časti niskim cijenama! LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

TRAGEDIJA KOD LJUBUŠKOG

U prometnoj nesreći život izgubila mlađa muška osoba (’97)

Objavljeno prije

Tragediji kod Ljubuškog. Kako javlja Radio Ljubuški, u prometnoj nesreći koja se sinoć dogodila u naselju Hrašljani, prilikom slijetanja s ceste život je izgubila mlađa muška osoba (1997.).

O svemu se oglasila Uprava Civilne zaštite Županije Zapadnohercegovačke.

– Jučer u 19:10 sati dogodila se prometna nezgoda u Hrašljanima (Ljubuški), muška osoba (1997.) je smrtno stradala, nastala je veća materijalna šteta, – navodi se u priopćenju.

Također, navedeno je kako je riječ bila o samoslijetanju vozila.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

PP METKOVIĆ

Temeljem krivotvorene darovnice napravio put

U krivotvorenoj darovnici je naveo kako darovnica služi općem dobru naroda

Objavljeno prije

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem policijskih službenika Policijske postaje Metković 79-godišnjak je osumnjičen za kazneno djelo krivotvorenja isprave.

Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno kako je osumnjičeni tijekom 2020./2021. g. izradio lažnu darovnicu u tuđe ime, kojom se njemu daruju parcele zemlje u svrhu probijanja puta prema Rujnici.

Potom je osumnjičeni probio i asfaltirao put, koji dijelom prelazi preko darovanih parcela zemlje, a dijelom preko zemlje koja je u vlasništvu Republike Hrvatske.

Temeljem tako izrađene lažne darovnice osumnjičeni je branio drugim osobama prolaz navedenim putem, polažući na njega apsolutno pravo.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Zbog počinjenog kazneno djela krivotvorenja isprave policija je protiv osumnjičenog 79-godišnjaka podnijela kaznenu prijavu nadležnom državnom odvjetništvu u Metkoviću.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Krafne 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije