Ostanimo u kontaktu

VELIKA ZAPLJENA MARIHUANE

U Gabeli zaplijenjeno više stotina kilograma ‘skunka’ – uhićene 4 osobe, traga se za dvje

Objavljeno prije

Više stotina kilograma droge ‘skunk’ zaplijenjeno je u velikoj akciji SIPA-e u mjestu Gabela na području Općine Čapljina, saznaje Klix.ba.

Policijski službenici tragaju za dvije osumnjičene osobe.

– Radi se na lociranju i uhićenju dvije osobe koje se dovode u vezu sa pronađenom drogom, – rekao je za Klix.ba glasnogovornik SIPA-e Luka Miladinović.

Akciju “Tebra” proveli su pripadnici SIPA-e u suradnji sa Obavještajno-sigurnosnom agencijom, a po nalogu Suda BiH i Tužiteljstva BiH.

Pronalasku droge je prethodilo jednomjesečno praćenje osoba i lokacije gdje je droga pronađena. Nakon ulaska u stambeni objekat pronađene su sakrivene vreće pune droge.

Policajci nastavljaju potragu za još nekoliko osumnjičenih osoba koji se dovode u vezu sa proizvodnjom i puštanjem u promet opojnih droga.

OPĆINA SLIVNO

U požaru u Blacama u potpunosti izgorjele dvije brodice

Objavljeno prije

Foto: JVP Metković

Danas oko 15 sati izbio je požar na dvije brodice u Blacama, u općini Slivno, koji je brzom reakcijom JVP Metković ugašen te se nije proširio dalje.

Odmah po dojavi na mjesto događaja su izašli djelatnici Javne vatrogasne postrojbe Metković i požar je ugašen. Sumnja se da je najvjerojatnije izbio na jednoj od brodici dok je drugu zahvatio zbog blizine veza.

Uzrok požara još uvijek nije poznat, u tijeku je očevid, više detalja donosimo po službenom izvješću.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama1 300×250
Grey&Pardino Pub Kviz 300px

Najčitanije