Ostanimo u kontaktu
Neretvanski Oglasnik 1200x200px

TRAGEDIJA U KRVAVCU

U požaru smrtno stradala starija ženska osoba

Objavljeno prije

U subotu oko 18 sati u Krvavcu I se dogodio požar u obiteljskoj kući u kojem je jedna osoba smrtno stradala.

Kako neslužbeno doznajemo riječ je o starijoj ženskoj osobi, a do tragičnog događaja je došlo uslijed gušenja dimom od požara koji je izazvala sobna grijalica.

Na požarište su izašli djelatnici žurnih službi; DVD-a Kula Norinska, JVP-a  Metković, policije i hitne pomoći. Više detalja donosimo po izvršenom očevidu.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

MEĐUNARODNA OPERACIJA

SIPA zapljenila 200 kilograma marihuane u Hercegovini

Objavljeno prije

Policijski službenici Državne agencije za istrage i zaštitu (SIPA) danas su otkrili i privremeno oduzeli oko 200 kilograma opojne droge “marihuana” i određenu količinu vatrenog oružja i eksploziva, u međunarodnoj operativnoj akciji pretresa više stambenih objekata na tri lokacije na području Trebinja.

Slobode su lišene tri osobe zbog osnova sumnje da su počinili kaznena djela organizirani kriminal u vezi sa kaznenim djelom neovlašten promet opojnim drogama.

Navedene aktivnosti provode se u suradnji sa Ministarstvom unutarnjih poslova Crne Gore, Ministarstvom unutarnjih poslova Republike Srpske i Upravom za neizravno oporezivanje Bosne i Hercegovine, po usmenom nalogu Suda Bosne i Hercegovine i pod nadzorom Tužiteljstva Bosne i Hercegovine.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

– Osobe lišene slobode bit će privedene u prostorije SIPA-e, gdje će nad njima biti izvršena kriminalistička obrada. Nakon toga će, uz izvještaj o počinjenom kaznenom djelu i počinitelju, biti predani na dalju nadležnost Tužiteljstvu Bosne i Hercegovine, – priopćila je SIPA.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija S21 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije