Ostanimo u kontaktu
Dalmata - Jura Shop Vas časti niskim cijenama! LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

NEDALEKO OD MOSTA

Strašne slike s Pelješca: Čudom preživjeli strašan sudar

Policija je otkrila nove detalje nesreće na Pelješcu. Ovo je prva nesreća kod mosta s ozlijeđenima. Na intervenciju su izašli i vatrogasci Hrvatskih autocesta koji su čuvali tu dionicu

Objavljeno prije

Foto: 24sata.hr

U teškoj nesreći kod Pelješkog mosta, nakon frontalnog sudara, ozlijeđen je jedan vozač. Dva vozila sudarila su se na Pelješcu na vijaduktu Dumanja Jaruga oko 23. 50 sati u petak, potvrdila je dubrovačko-neretvanska policija.

Promet je bio u prekidu, a vozači su izvađeni iz vozila te im je pružena prva pomoć.

Kako 24sata saznaju, jedno je vozilo britanskih tablica, a drugo nizozemskih.

Sveznalica 7400xXpx

Vozilom britanskih tablica je upravljao državljanin Albanije, on je prešao u suprotnu traku i udario vozača nizozemskih tablica.

Državljanin Albanije je s lakšim tjelesnim ozljedama prevezen u dubrovačku bolnicu.

PU DUBROVAČKO-NERETVANSKA

Obavljajući posao blagajnika pronevjerio novac

Novac koji mu je povjeren zadržao je za sebe, umjesto da ga položi na žiro račun trgovačkog društva u kojem je bio zaposlen

Objavljeno prije

Foto: Ilustracija

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem policijskih službenika Službe kriminalističke policije Policijske uprave dubrovačko-neretvanske 56-godišnjak je osumnjičen za kazneno djelo pronevjere.

Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno kako je osumnjičeni, kao zaposlenik trgovačkog društva u vlasništvu jedinice lokalne samouprave, tijekom 2021. godine prisvojio 2.485,20 eura.

Obavljajući poslove blagajnika, odgovoran za preuzimanje i evidentiranje gotovinskih uplata i isplata društva, te polaganja novca na žiro račun, za sebe je zadržao dio novca koji mu je povjeren u radu od strane poslodavca.

Sveznalica 7400xXpx

Protiv osumnjičenog slijedi kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Dubrovniku.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Krafne 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije