Ostanimo u kontaktu
Dalmata - Jura Shop Vas časti niskim cijenama! LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

POJAČANE KONTROLE

Suradnja metkovske i mostarske policije ‘Poznat identitet muškarca koji uhodi djevojke po Mostaru’

Policija je potvrdila prijavu te je pojačana kontrola u dijelovima Mostara u kojima se svjedoči da je sumnjivac viđen

Objavljeno prije

Foto: Bljesak.info

Policijska uprava Mostar i Policijska postaja Metković zajedno rade na slučaju razotkrivanja muškarca koji uhodi i zastrašuje djevojke u Mostaru.

Iz MUP-a HNŽ za Bljesak.info potvrđeno je da je prijavljeno da je sumnjiva osoba viđena te je policija pojačala kontrolu u dijelovima grada u kojima se svjedoči da je sumnjivac viđen.

Iz PP Metković također su potvrdili kako surađuju sa mostarskom policijom i kako su upoznati sa identitetom osobe za koju navode da je duševni bolesnik.

Sveznalica 7400xXpx

Podsjetimo, slučaj napada na djevojke u Mostaru zgrozio je širu javnost. Sve je počelo tako što su među studentskim grupa kružile glasovne poruke u kojima su upozoravale na nepoznatog muškarca koji vreba djevojke u gradu, a poruku su snimile djevojke koje su bile žrtva napada.

Nakon objavljenog teksta, više osoba javilo se spomenutom portalu te su potvrdili kako je osoba opisana kao počinitelj napada počinio više sličnih prekršaja u različitim kvartovima u Mostaru, piše Bljesak.info.

POZNAT IDENTITET OSOBE POGINULE U PRAPRATNOME

U nesreći na Pelješcu poginula bivša plesna partnerica Marka Cibocija, člana žirija ‘Plesa sa zvijezdama‘

Objavljeno prije

U prometnoj nesreći koja se dogodila u nedjelju navečer na trajektnom pristaništu na Pelješcu poginula je Polina Golubeva, Ruskinja koja se prije 20 godina doselila u Hrvatsku, piše Dalmatinski portal. Iako je bila diplomirana pravnica, široj javnosti postala je poznata po zavidnoj plesačkoj karijeri.

Poznata plesačica stradala je u BMW-u koji je upao u more. Vozač je uz kaznenu prijavu predan je pritvorskom nadzorniku, kazao je kako je mislio da je na putu za Pelješki most.

Iz BMW-a su uspjeli isplivati vozač i još dvoje putnika, no Polina je ostala u automobilu. Pokušali su je izvući, ali bez uspjeha.

Sveznalica 7400xXpx

Od svoje nekadašnje plesne partnerice emotivnom se porukom oprostio Marko Ciboci, poznat kao član žirija ‘Plesa sa zvijezdama‘.

‘Prije nekoliko sati imali smo show ‘Ples sa zvijezdama‘ na temu ljubavi. Sjedio sam i razmišljao kako je život lijep te kako je život dar. Zahvalan sam za svaku osobu u svom životu, a jedna od njih bila si ti.

Prije manje od 24 sata ostavila si nas s velikom prazninom u našim srcima i u našim životima. Našu zajedničku prošlost s usponima i padovima ne bih mijenjao ni za što na ovom svijetu. Ti si bila i uvijek ćeš biti dobro i toplo ljudsko biće s najkreativnijom dušom koju možemo zamisliti. Iako smo dobili veliku prazninu u životima, znam da je nebo dobilo još jednog anđela koji će paziti na nas…‘, napisao je, među ostalim, Ciboci uz niz fotografija na Instagramu.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Krafne 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije