Ostanimo u kontaktu
LPG Narona MAXMART Opuzen
GAZ Benz 1200x400px
HDZ – Izbori 2024 Branko Bačić 1
HDZ – Izbori 2024 Branko Bačić 2
HDZ – Izbori 2024 Branko Bačić 3
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl2
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl3
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl1
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl4

POJAČANE KONTROLE

Suradnja metkovske i mostarske policije ‘Poznat identitet muškarca koji uhodi djevojke po Mostaru’

Policija je potvrdila prijavu te je pojačana kontrola u dijelovima Mostara u kojima se svjedoči da je sumnjivac viđen

Objavljeno prije

Foto: Bljesak.info

Policijska uprava Mostar i Policijska postaja Metković zajedno rade na slučaju razotkrivanja muškarca koji uhodi i zastrašuje djevojke u Mostaru.

Iz MUP-a HNŽ za Bljesak.info potvrđeno je da je prijavljeno da je sumnjiva osoba viđena te je policija pojačala kontrolu u dijelovima grada u kojima se svjedoči da je sumnjivac viđen.

Iz PP Metković također su potvrdili kako surađuju sa mostarskom policijom i kako su upoznati sa identitetom osobe za koju navode da je duševni bolesnik.

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740

Podsjetimo, slučaj napada na djevojke u Mostaru zgrozio je širu javnost. Sve je počelo tako što su među studentskim grupa kružile glasovne poruke u kojima su upozoravale na nepoznatog muškarca koji vreba djevojke u gradu, a poruku su snimile djevojke koje su bile žrtva napada.

Nakon objavljenog teksta, više osoba javilo se spomenutom portalu te su potvrdili kako je osoba opisana kao počinitelj napada počinio više sličnih prekršaja u različitim kvartovima u Mostaru, piše Bljesak.info.

Sveznalica 7400xXpx

POLICIJA OBJAVILA DETALJE

Dovršen očevid teške prometne nesreće kod Slanog

Prometna nesreća je za posljedicu imala smrtno stradavanje dvije osobe, dok je jedna osoba zadobila lakše tjelesne ozljede

Objavljeno prije

Foto: Ilustracija

U teškoj prometnoj nesreći koja se jučer, 9. travnja, oko 20,30 sati, dogodila na državnoj cesti D-8 na predjelu Ratac kod Slanog, smrtno su nastradale dvije osobe, dok je jedna osoba zadobila lakše tjelesne ozljede.

Do prometne nesreće je došlo kada je vozačica osobnog vozila slovačkih registarskih oznaka započela nepropisno pretjecati vozilo ispred sebe, zbog čega je došlo do frontalnog sudara s osobnim vozilom makarskih registarskih oznaka kojim je iz suprotnog smjera upravljao 21-godišnji hrvatski državljanin.

Uslijed sudara na mjestu događaja smrtno je nastradao 21-godišnji vozač i putnica iz njegovog vozila, 19-godišnja hrvatska državljanka, dok je vozačica koja je izazvala prometnu nesreću, 29-godišnja državljanka Albanije, zadobila lakše tjelesne ozljede.

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740

Za vrijeme trajanja očevida promet na ovom dijelu državne ceste bio je u potpunosti zatvoren te je otvoren u 1,45 sati.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Kolači
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije