Ostanimo u kontaktu
LPG Narona MAXMART Opuzen
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl1
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl2
ICE PRO 1200
GAZ Benz 1200x400px
PIVAC 2 1200×300
PIVAC 1200×300

EPILOG TRAGEDIJE U PLOČAMA

Podignuta optužnica protiv 47-godišnjaka zbog ubojstva brata i maloljetnog sina bivšeg susjeda

Objavljeno prije

Županijsko državno odvjetništvo u Dubrovniku izvijestilo je o podizanju optužnice pred Županijskim sudom u Dubrovniku  protiv hrvatskog državljanina (1975.) zbog kaznenog djela teškog ubojstva, kaznenog djela ubojstva te kaznenog djela posjedovanja, izrade i nabavljanja oružja i eksplozivnih tvari.

Okrivljenog 47-godišnjaka se optužnicom tereti da je 25. ožujka 2022. oko 7.40 sati u Pločama, u namjeri da liši života dijete (2005.) kao osvetu zbog narušenih međuljudskih odnosa s njegovim roditeljima, iz automatske puške ispalio više hitaca u njegovom smjeru nanijevši mu više prostrijelnih ozljeda uslijed kojih je dijete odmah preminulo.

Na teret se 47-godišnjak stavlja da je istoga dana u Pločama, u namjeri da liši života svog brata, iz iste automatske puške ispalio više hitaca u njegovom smjeru nanijevši mu više prostrijelnih ozljeda uslijed kojih je i on odmah preminuo.

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740

Okrivljenog se tereti da je pri počinjenju kaznenih djela koristio automatsku pušku s većim brojem streljiva te da je u obiteljskoj kući u Pločama i u vozilu držao više desetaka komada streljiva, čije posjedovanje je građanima zabranjeno sukladno odredbama Zakona o nabavi i posjedovanju oružja građana.

U optužnici je predloženo da se protiv okrivljenika produlji istražni zatvor.

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740

Dvostruko ubojstvo dogodilo se tog ožujka, a policija je na dvije različite lokacije pronašla dva tijela, te uskoro uhitila osumnjičenika.

Lokalni mediji izvijestili su kako je ubojicas M.R. dobro poznat stanovnicima Ploča po nasilničkom ponašanju. Žrtve su bile njegov brat M.R. i 17-godišnjak, sin ubojičina bivšeg susjeda s kojim je navodno bio u imovinskom sporu, piše Dubrovacki vjesnik.

PP METKOVIĆ

Kazneno prijavljena djelatnica koja je lažnom diplomom došla do boljeg radnog mjesta

Zbog sumnje da je počinila kazneno djelo krivotvorenja isprave osumnjičena je kazneno prijavljena nadležnom državnom odvjetništvu u Metkoviću

Objavljeno prije

Provedenim kriminalističkim istraživanjem policijskih službenika Policijske postaje Metković 55-godišnjakinja se sumnjiči za kazneno djelo krivotvorenja isprave.

Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno kako je izradila lažnu potvrdu o radnom odnosu, navodno izdanu 1992. g. od strane trgovačkog poduzeća iz Bosne i Hercegovine, a kojom se potvrdom potvrđuje osumnjičenoj da je radila na radnom mjestu kreditnog referenta tijekom 1988. i 1989. g. čime je navodno stekla iskustvo za rad na poslovima računovodstva.

Osumnjičena je lažnu potvrdu upotrijebila kao pravu na način da je početkom 2019. g. istu predala u zdravstvenu ustanovu u kojoj je bila zaposlena i temeljem koje je s radnog mjesta čistačice preraspoređena na radno mjesto informatičkog referenta.

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740

Policija protiv osumnjičene podnosi kaznenu prijavu nadležnom državnom odvjetništvu u Metkoviću.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Šambrole
SNJEŽANA ĆUŽE Biseri 300px

Najčitanije