Ostanimo u kontaktu
AKCIJA! Dalmata Jura shop LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

GRANIČNE KONTROLE

Na Kleku ‘palo’ 7,4 kg heroina

Objavljeno prije

Foto: PU dubrovačko-neretvanska

Heroin je pronađen u posebno izrađenom bunkeru koji se nalazio u stražnjem dijelu vozila.

U poslijepodnevnim satima u petak, 1. travnja, ulaznoj graničnoj kontroli na MCGP Klek pristupilo je osobno vozilo albanskih nacionalnih oznaka kojim je upravljao 46-godišnjak, državljanin Albanije.

Nakon izvršene osnovne granične kontrole vozilo je izdvojeno u drugu liniju kontrole gdje se, u suradnji s djelatnicima carine, pristupilo pregledu vozila, kada je na stražnjem dijelu vozila uočena pregrada, odnosno bunker.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Pregledu se priključio i vodič službenog psa za detekciju droga sa psom koji je reagirao na prisutnost droge u vozilu nakon čega se prestalo s pregledom te je zatražen nalog za pretragu.

Temeljem naloga Županijskog suda u Dubrovniku u jutarnjim satima u subotu, 2. travnja pretraženo je vozilo te je u spomenutom bunkeru pronađeno 14 pvc paketa s ukupno 7.463,7 g heroina.

Droga je uz potvrdu oduzeta, a albanski državljanin je, nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja, uz kaznenu prijavu zbog sumnje da je počinio kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i promet drogama, predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave Dubrovačko-neretvanske.

VOŽNJA S 1,44 PROMILA

U prometnoj nesreći izgorjelo vozilo, trojica mladića na svu sreću prošli bez ozlijeda

Vozač je vozilom upravljao pod utjecajem alkohola te je izgubio nadzor nad vozilom koje se na kraju zapalilo i u cijelosti izgorjelo

Objavljeno prije

Foto: Ilustracija

Rano jutros, oko 2,20 sati, na području Korčule došlo je do prometne nesreće koja je za posljedicu imala zapaljenje vozila.

Do prometne nesreće je došlo kada je 24-godišnjak, upravljajući osobnim vozilom dubrovačkih registarskih oznaka, prilikom kretanja iz smjera Korčule u pravcu Lumbarde, u zavoju izgubio nadzor nad vozilom i sletio s kolnika na neuređeno zemljište nakon čega se vozilo inercijom vratilo na kolnik gdje je u nekontroliranom kretanju ponovno sletjelo izvan ruba kolnika.

Kada se vozilo zaustavilo došlo je do njegovog samozapaljenja te je do dolaska vatrogasaca u cijelosti izgorjelo.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

U vozilu su se, osim vozača, nalazile još dvije muške osobe u dobi od 22 godine i srećom nitko od njih u ovoj prometnoj nesreći nije zadobio ozljede.

Alkotestiranjem je utvrđeno da je vozač vozilom upravljao pod utjecajem alkohola od 1.44 g/kg.

Zbog izazivanja prometne nesreće kao i zbog vožnje pod utjecajem alkohola vozač će biti prekršajno sankcioniran sukladno Zakonu o sigurnosti prometa na cestama.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Jastučići s čokoladom 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije