Ostanimo u kontaktu

ONK METKOVIĆ

Predstavljen novi dres povodom 50. obljetnice Župe sv. Nikole i 45. rođendana kluba

Objavljeno prije

Simbolično, danas na blagdan nebeskog zaštitnika desne strane grada Metkovića, ONK Metković je predstavio novi dres popularno nazvan europski dres (s obzirom na glavni klupski cilj svake sezone preko Kupa u Europu).

Povodom 50. obljetnice osnivanja Župe svetog Nikole biskupa i 45. rođendana ONK Metković, kako kažu iz kluba: dvije institucije desne strane grada smo objedinili u jedno.

Prema dizajnu jedne od ONK ŽENA, Marele Talajić (Taca) u suradnji s tehničkim sponzorom Alpas Hrvatska pod pokroviteljstvom Germania Sport Kladionice (čiji će se logo također naći na dresu), predstavljaju novi dres, prvi put u povijesti kluba posebno dizajniran, u kojem će Onkovci ući u 2020. godinu.

Na prednjoj strani dresa nalazi se crkva sv. Nikole i klupske prostorije, dok rukave krase natpisi #ONK te poznati slogan ONK Metković ‘ekipa, a ne klub’.

Na stražnjoj strani dresa, uz broj i natpis ‘ONK METKOVIĆ’ nalazi se hrvatska zastava te stih Ovisan sam o tebi Metkoviću moj lipi iz pjesme legendarnog profesora Tomislava Zupčića Zupe.

Za sve ljubitelje ONK-a koji ovaj unikatni dres žele imati u svojoj kolekciji, narudžbu mogu obaviti putem stranice kluba ili na klupski mail metkovic.onk@gmail.com.

Izvor / Foto: Facebook – ONK Metković

IGRA U VEČERNJEM TERMINU POD REFLEKTORIMA

Otvorene prijave za noćni malonogometni turnir ‘Klada’

Objavljeno prije

Otvorene su prijave za noćni malonogometni turnir ‘Klada’ koji se igra na igralištu sv. Frnje Asiškog na Kladi pod reflektorima.

Prijave su otvorene do 14. srpnja kada je i izvlačenje skupina. Igra se 4 +1, sa maksimalno 10 igrača po ekipi, godišta 2000. pa nadalje. Kotizacija iznosi 300 kuna.

Prijaviti se možete na brojeve mobitela: 095 5532 992 i 095 5076 757 te na profile:
Facebook: Malonogometni turnir ‘Klada’; Instagram: @malonogometniturnirklada,

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250

Najčitanije