Ostanimo u kontaktu

LIJEVA strana protiv DESNE

Humanitarne malonogometne utakmice za ‘Mateja i Marija od srca’

Objavljeno prije

Humanitarna malonogometna utakmica 'Mateju i Mariju od srca'

U 16:30 počeo je humanitarni program kojeg su upriličili metkovski nogometaši lijeve i desne strane Metkovića, za naše sugrađane, Mateja Musulina i Marija Skočibušića, kojima je hitna materijalna pomoć, kako bi lakše savladali zdravstvene tegobe za koje nemaju dostatna sredstva. Nogometaši su uvijek tu spremni pomoći. Malonogometno humanitarno poslijepodne koncipirano je tako da su se natjecale ekipe NK Neretve i ONK Metkovića i na kraju selekcije Lijeve strane protiv Desne.

Prvu utakmicu su odigrali najmlađi nogometaši, oni od deset godina. Borbena utakmica, koja je poslije izvođena penala završila u korist ONK Metkovića. Nakon njih su nastupili veterani NK Neretve koji su sa 9:2 pobijedili momčad veterana ONK Metkovića. Simpatična utakmica sa dosta lijepih poteza.

Na kraju su se sastale selekcije Lijeve i Desne obale grada. Dinamična utakmica, velikog naboja završila je u korist selekcije Lijeve strane, rezultatom 5:5, a nakon izvođenja penala 13:12. Sve goste i igrače u poluvremenu zabavljao je Danijel Boto i Antonela Osmanović. Na terenu se pojavio naš mali sugrađanin Matej Musulin koji se rukovao s igračima selekcija lijeve i desne strane grada. Program je vodio Josip jerković.

FOTOGALERIJA

Nedjeljna idila na Ušću

Objavljeno prije

Mnoštvo ljudi, idilične prizore i ovoliku razina zena koja se rijetko viđa, jučer je na Ušću ovjekovječio Nikša Margeta u svome albumu “Sunday”. Fotografije dijelimo s vama, jer smo uvjereni da ovolika razina opuštenosti mora djelovati na vas i uljepšati vam ponedjeljak.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama15 300×250
Svadbeni salon Dalmata 300×250

Najčitanije