Ostanimo u kontaktu
MALIŠIĆ Full Banner 1200px

IŠČEKIVANJE ISUSOVOG USKRSNUĆA

Uskrsno bdijenje u Crkvi sv. Ilije

Objavljeno prije

0104_Uskrsna ponoćka 34

Iako je subota bila kišna i olujna, vjernici koji su odlučili otići na Vazmeno bdijenje uspjeli su između kapi otići na misu.

Iščekivanje Isusovog uskrsnuća u Crkvi sv. Ilije tradicionalno je započelo Službom svjetla i paljenjem uskrsne svijeće, nakon čega je uslijedila služba riječi, tradicionalno padanje žudija uz pjevanje Slave u znak Isusovog uskrsnuća, Litanija svih svetih, blagoslov vode, odricanje od grijeha, to jest, od Sotone, te ispovijest vjere, kao i škropljenje blagoslovljenom vodom i, kao vrhunac Kristove prisutnosti u ovoj noći, euharistijsko slavlje. Na kraju službe blagoslovljena je i hrana koju su vjernici donijeli u crkvu.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

U fotogaleriji možete pogledati kako je izgledalo bdijenje u Crkvi sv. Ilije, a padanje žudija na snimku.

ZA OSOBNE POTREBE

17-godišnji mladić uzgajao indijsku konoplju

Objavljeno prije

Policijski službenici Policijske postaje Ploče su jučer, 13. srpnja, u poslijepodnevnim satima, držeći prismotru na brdu iznad mjesta Peračko Blato u Pločama, u zalijevanju manjeg nasada indijske konoplje zatekli 17-godišnjeg mladića.

Biljke su, svaka za sebe, bile posađene u kantama sa zemljom koje su se nalazile na djelomično kultiviranom zemljištu.

Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da je maloljetnik indijsku konoplju uzgajao za osobne potrebe, ali i za dalju prodaju zbog čega je kazneno prijavljen za kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i promet drogama.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Policijska uprava dubrovačko-neretvanska

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Slatki blagdani Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije