Ostanimo u kontaktu

MARATON LAĐA NA 53. VINKOVAČKIM JESENIMA

Pobjedu odnijela UL Stablina, Metković predstavljali veterani 4. GBR i juniori Jerkovca

Objavljeno prije

Maraton u Vinkovcima

Foto: UL Jerkovac / Udruga veterana 4. Gardijske brigade / UL Gusari Komin / Facebook

U Vinkovcima je, na Bosutu, u sklopu 53. Vinkovačkih jeseni jučer održan 2. Međunarodni maraton lađa na kojemu je pobjeda odnijela UL Stablina.

Drugi su bili Gusari komin, a treći Vinkovački lađari. Natjecali su se još Agronauiti iz Bjelovara, UL Gospa Karmelska Krvavac te Udruga vererana 4. gardijske brgade i UL Jerkovac koji su predstavljali Metković na natjecanju.

Jerkovčani su se natjecali s juniorskom ekipom i sudjelovanje na natjecanju u Vinkovcima vide kao nagradu.

– Naša juniorska ekipa sudjeluje na lađarskoj utrci u Vinkovcima u sklopu Vinkovačkih jeseni. Nismo težili nekom rezultatu već smo ovo doživjeli kao nagradu za više nego uspješnu lađarsku godinu. Zahvaljujemo se našim seniorima koji su nam omogućili ovaj mali izlet – rekli su iz UL Jerkovac.

Organizatori natjecanja bili su Vinkovački lađari, a tijekom dana je održan i Međunarodni maraton lađa osoba s invaliditetom i lađarskih ekipa.

Piše: Marija Jeramaz / Metković NEWS
Foto: UL Jerkovac / Udruga veterana 4. Gardijske brigade /
/Udruga lađara Gospa Karmelska Krvavac/ UL Gusari Komin

VAPAJ MAJKE

Pomozimo u liječenju 35-godišnjeg Markice

Objavljeno prije

Već smo objavljivali vapaj majke, Anđelki Andričić, koja moli za pomoć pri liječenju svoga teško bolesnog sina Markice, koji od rođenja ima cerebralnu paralizu, a nakon trogodišnjeg bolničkog liječenja radi urinarnih infekcija dobio je sepsu i strašni dekubitis te su mu trebali odrezati obje nogu u kuku. Majka na tu visokorizičnu operaciju nije pristala, potražila je alternativna rješenja te vas moli za pomoć.

– Dragi moj narode, prisiljena sam malo, malo, pa davat, pa pisat ovo i slati Vam jer samo ste mi vi još preostali, jer život mog Markice u Zagrebu za institucije, nažalost, ne znači ništa.

Ja vjerujem da imate veliko srce i da ćete pomoći i da nećete mom sinu Markici okrenuti leđa ili ga ignorirati. Vjerujem u dragog Isusa i vašu plemenitu dušu i da ćete pomoći. Markica vas puno voli i pozdravlja. Moj sin je veliki heroj i bori se sa teškom bolesti. Zato, dragi narode, molim vas kao Isusa razapetog, pomozite i moj Markica će vam jednog dana uzvratiti tu veliku ljubav prema njemu.

http://www.in-portal.hr/in-portal-news/vijesti/14800/hzzo-ocitovanje-u-vezi-lijecenja-mladica-s-invaliditetom-markice-andricica

https://fenix-magazin.de/na-izmaku-snaga-andelka-andricic-moli-pomoc-za-lijecenje-svog-sina

Markica AndričićObitelj Markice Andričića nalazi se u vrlo teškoj situaciji i svaka je pomoć dobro došla. Financijski im možete pomoći uplatom na račun:

Markica Andričić, Zagrebačka banka, HR 1023600003237802475
SWIFT/BIC: ZABAHR2X

Kontakt: Anđelka Andričić: 098/958 47 22
Adresa: 10360 Sesvete, 144. brigade Hrvatske vojske

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama9 300×250

Najčitanije