Ostanimo u kontaktu

GIMNAZIJA METKOVIĆ

Održana završna svečanost projekta Maths Routes Around Europe i Dana otvorenih vrata

Objavljeno prije

U petak, 10. svibnja održana je završna svečanost Erasmus+ projekta Math Routes Around Europe i Dana otvorenih vrata Gimnazije Metković i povodom Dana Europe u Školskoj sportskoj dvorani.

Program je otvorio Simfonijski orkestar Umjetničke škole Luke Sorkočevića s dirigentom Slobodan Begićem. S orkestrom su nastupale Mara Margaretić, Sara Medić, Paula Bukvić, Ivo Baule, Katarina Mrvalj i Ines Begić. Voditeljica programa bila je Judita Mustapić.

Profesorica Ana Dragović potom je uručila nagrade i pohvalnice učenicima koji su najuspješnije rješavali njezine izazove tijekom trajanja projekta.

Nakon službenoga dijela završne svečanosti uslijedio je Eurosong u organizaciji profesorice Suzane Nižić i Luke Grgića. Voditelji Eurosonga su bili: Lana Čupić, Nikola Čupić, Matija Dominiković i Sara Jerković. Učenici su pjevali zapažene pjesme s Eurosonga zemalja sudionica projekta Maths Routes Around Europe: Velike Britanije, Portugala, Španjolske, Poljske, Italije i Hrvatske.

U sklopu Eurosonga nastupili su:

Portugal – Amar Pelos Dois (Ivan Vladimir)
Hrvatska – Marija Magdalena (Marija Previšić)
Poljska – Nie Zapomnji (Nikol Kešina)
Italija – Di Sole e D’azzurro ( Marija Previšić)
Španjolska – Tu Cancion (Iva Tomić i Ivan Vladimir)
UK – Love Shine a Light (Prof. Suzana Nizić, Antonela Dragobratović, Ljubica Jerković, Angela Ćelić i Ana Dragović)

GRAD METKOVIĆ NASTAVLJA SUFINANCIRATI ZDRAVSTVO

Potpisan Ugovor o financiranju nadstandarda zdravstvene zaštite Ispostave hitne medicinske službe u Metkoviću, vrijedan 150 tisuća kuna

Objavljeno prije

U prostorijama Ustanove za kulturu i sport jutros je potpisan Ugovor o financiranju nadstandarda zdravstvene zaštite Ispostave hitne medicinske službe u Metkoviću u 2020. godini.

Ugovor vrijedan 150.000 kuna potpisao je gradonačelnik Dalibor Milan sa gosp. Lukom Lulićem ispred Hitne medicinske službe.

Donosimo izjave, pogledajte video priloge…

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250

Najčitanije